W akademiku z polskimi studentami mieszkał Murzyn. Nie znał polskich tradycji, więc pozostali mieszkańcy wkręcili mu że trzeba chodzić w kuchennych fatr🤬ach (dla ściemy sami w nich chodzili) i o kolegach mówić 'pan' (i sami mowili). Murzyn się wkręcił.... i wyobraźcie sobie minę gościa który przyszedł w odwiedziny do Polaków a Murzyn w fartuchu otwiera drzwi i mowi: Panów nie ma w domu
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
🔥
Farciarze ...
- teraz popularne
BueR_MadasS, stałeś się bardziej papieski od papieża, ŻAŁOSNE
~BueR_MadasS[/color] To teraz przetłumacz mi to z obrazka na język Polski, bo niestety mój mózg nie rozumie takich skomplikowanych obcojęzycznych zdań.
Moderator powinien sobie darować wywody i zgłaszać problemowe zachowania je na PW dla niewłaściwie zachowującego się użytkownika, bynajmniej tak się robi na innych forach.
Pozdrawiam.
BueR_MadasS napisał/a:
Karenz Ty bardziej w stronę mizernego trolla idziesz czy moze traktujesz nas jako lecznice dla wlasnych kompleksow?
no chyba ze spodobało Ci się drugie Ostrzeżenie ktore przed chwilą dostałes i chcesz się rozpedzic po 3
tak tylko profilaktycznie pytam
Moderator powinien sobie darować wywody i zgłaszać problemowe zachowania je na PW dla niewłaściwie zachowującego się użytkownika, bynajmniej tak się robi na innych forach.
Pozdrawiam.
Demon_Lover napisał/a:
innych forach.
Więc jednak są jakieś inne, poza sadistic?
Demon_Lover, ja przez jakiś czas pełniłem rolę wioskowego głupka ale niestety się przeprowadziłem do miasta i już się nie wyróżniam z tłumu. teraz przez analogię odnieś to do swojej sytuacji na sadistic.pl
morał z tego taki, że każda miejscówa rządzi się swoimi prawami
morał z tego taki, że każda miejscówa rządzi się swoimi prawami
~jonek00 - przykro mi, ale te literki są dla mnie nieczytelne, ponieważ mam wadę wzroku, a moje okulary walają się gdzieś w tym rozpiździaju jaki mam na biurku, więc może łaskawie napiszesz to większą czcionką, najlepiej w rozmiarze "Ogromny", bo wtedy treść Twojej wypowiedzi będzie dla mnie bardziej przyswajalna. ;]
Demon_Lover Co z Ciebie za Moderatorka była skoro robisz OFFTOP jak sie patrzy
poszukaj odpowiedni dział i opisz ładnie w nim swoje zażalenia a jak nie to hmmm może udowodnię Ci żem naprawde upierdliwy i jak nie przestaniesz TUTAJ pisać nie na temat to po 2 ostrzeżeniu (słownym - z małej litery) następne będzie już wiązać sie z czerwona kreską pod avatarem
BTW
Często PW wysyłam do użytkowników a takie moje głupie posty moderatorskie może będą przestrogą dla innych userów ale to nie miejsce na takie rozprawy więc KONIEC
poszukaj odpowiedni dział i opisz ładnie w nim swoje zażalenia a jak nie to hmmm może udowodnię Ci żem naprawde upierdliwy i jak nie przestaniesz TUTAJ pisać nie na temat to po 2 ostrzeżeniu (słownym - z małej litery) następne będzie już wiązać sie z czerwona kreską pod avatarem
BTW
Często PW wysyłam do użytkowników a takie moje głupie posty moderatorskie może będą przestrogą dla innych userów ale to nie miejsce na takie rozprawy więc KONIEC
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie