Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
murzyn w akademiku
jacek.walcz • 2009-05-15, 1:11
W akademiku z polskimi studentami mieszkał Murzyn. Nie znał polskich tradycji, więc pozostali mieszkańcy wkręcili mu że trzeba chodzić w kuchennych fatr🤬ach (dla ściemy sami w nich chodzili) i o kolegach mówić 'pan' (i sami mowili). Murzyn się wkręcił.... i wyobraźcie sobie minę gościa który przyszedł w odwiedziny do Polaków a Murzyn w fartuchu otwiera drzwi i mowi: Panów nie ma w domu
Zgłoś
konto usunięte 2009-11-17, 12:22
BueR_MadasS, stałeś się bardziej papieski od papieża, ŻAŁOSNE
Zgłoś
konto usunięte 2009-11-17, 15:29
~BueR_MadasS[/color] To teraz przetłumacz mi to z obrazka na język Polski, bo niestety mój mózg nie rozumie takich skomplikowanych obcojęzycznych zdań.

BueR_MadasS napisał/a:

Karenz Ty bardziej w stronę mizernego trolla idziesz czy moze traktujesz nas jako lecznice dla wlasnych kompleksow?
no chyba ze spodobało Ci się drugie Ostrzeżenie ktore przed chwilą dostałes i chcesz się rozpedzic po 3
tak tylko profilaktycznie pytam

Moderator powinien sobie darować wywody i zgłaszać problemowe zachowania je na PW dla niewłaściwie zachowującego się użytkownika, bynajmniej tak się robi na innych forach.
Pozdrawiam.
Zgłoś
konto usunięte 2009-11-17, 15:34
Demon_Lover napisał/a:

innych forach.

Więc jednak są jakieś inne, poza sadistic?
Zgłoś
konto usunięte 2009-11-17, 18:35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2009-11-17, 19:35
Demon_Lover, ja przez jakiś czas pełniłem rolę wioskowego głupka ale niestety się przeprowadziłem do miasta i już się nie wyróżniam z tłumu. teraz przez analogię odnieś to do swojej sytuacji na sadistic.pl

morał z tego taki, że każda miejscówa rządzi się swoimi prawami
Zgłoś
konto usunięte 2009-11-17, 21:37
~jonek00 - przykro mi, ale te literki są dla mnie nieczytelne, ponieważ mam wadę wzroku, a moje okulary walają się gdzieś w tym rozpiździaju jaki mam na biurku, więc może łaskawie napiszesz to większą czcionką, najlepiej w rozmiarze "Ogromny", bo wtedy treść Twojej wypowiedzi będzie dla mnie bardziej przyswajalna. ;]
Zgłoś
konto usunięte 2009-11-17, 21:53
Demon_Lover Co z Ciebie za Moderatorka była skoro robisz OFFTOP jak sie patrzy
poszukaj odpowiedni dział i opisz ładnie w nim swoje zażalenia a jak nie to hmmm może udowodnię Ci żem naprawde upierdliwy i jak nie przestaniesz TUTAJ pisać nie na temat to po 2 ostrzeżeniu (słownym - z małej litery) następne będzie już wiązać sie z czerwona kreską pod avatarem

BTW
Często PW wysyłam do użytkowników a takie moje głupie posty moderatorskie może będą przestrogą dla innych userów ale to nie miejsce na takie rozprawy więc KONIEC
Zgłoś
konto usunięte 2009-11-30, 0:45
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
jacek.walcz 2013-11-30, 22:59
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem