Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
krzhor 2025-01-02, 18:38
Wydaje mi się może, ale czy ten profil "pan warszawian", to nie jest jakiś kacapski prowokator?
Zgłoś
TylkoPiSResztaToKurwy 2025-01-02, 18:59 1
Jakim prawem warszawiaki się bronią? Na kolana j🤬e pedały i do roboty na przyszły rok trzaskowski załatwi więcej
Zgłoś
Jarazz 2025-01-02, 19:36 1
Polityka zawsze musi się sp🤬olic do byle gównianego filmiku, bo by się posrali z tego ciśnienia. Każdy polityk znajdzie swoją niszę wśród ciemnego ludu. Powie to, co chcecie usłyszeć. Dziel i rządź
Zgłoś
Na_pohybel_ruskim 2025-01-02, 22:07 1
TylkoPiSResztaToK🤬y napisał/a:

Jakim prawem warszawiaki się bronią? Na kolana j🤬e pedały i do roboty na przyszły rok trzaskowski załatwi więcej

Hahahahahaha. Tefejken wmówił słoikom, że od głosowania na POebów dostaje się inteligencji i wykształcenia. No i się słoiczki dowartościowują.
Zgłoś
mazga50 2025-01-02, 23:15
Może ukrów kopiom, czy tam "gruzinów", a wtedy nie wiadomo komu kibicować...
Zgłoś
Roskosmos 2025-01-03, 11:27
Ja pamiętam jak pierwszy raz zobaczyłem murzyna na żywo, może miałem 10 lat to seryjnie świadomie myślałem że to jakaś małpa ubrana na człowieka albo jakiś kosmita
Zgłoś
Ziomee22 2025-01-03, 18:37
to już nawet murzyn lepszy jak wp🤬l ukrom rozdaje...
Zgłoś
kubaska5 2025-01-03, 19:02
I nap🤬la pana Leszka
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-01-04, 16:40
marek6922 napisał/a:

Jarek mówił że odzyska wrak tu 154

Złota rybko, p🤬lić ten wrak. Ja tu czekam aż płemieł przywróci tej "tymczasowo podniesiony 14 lat temu" VAT z powrotem na 22%
Zgłoś