👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Już mnie nie dziwi dlaczego noszą tak dziwnie spodnie, skoro w radości okradania innych nie sprawdzają rozmiarów.

Ho ho ho ilu tutaj ludzie przekonanych, że każdy murzyn to złodziej. A to ciekawe, że w Europie panuje stereotyp polaka-złodzieja, a nie murzyna-złodzieja. Stereotyp stereotypem, ale roweru pod sklepem nie da się zostawić, tak samo jak nowego radia w samochodzie. Nie wspomnę już o złodziejstwie na skalę krajową. Pieprzeni hipokryci.

"Najlepszy komentarz (33 piw)
I co, tolerancyjni? To tacy sami ludzie jak my? To ja chyba jakiś inny jestem, bo nie kradnę w sklepach...
PS: Jak człowiek idzie do sklepu i kupuje, to nazywa się to zakupy. A oni jak idą to co jest?
Zakrady?
Zajeby?"
To się powinno nazywać najbardziej żałosny komentarz, wówczas wszyskto by pasowało.
I co, tolerancyjni? To tacy sami ludzie jak my? To ja chyba jakiś inny jestem, bo nie kradnę w sklepach...
PS: Jak człowiek idzie do sklepu i kupuje, to nazywa się to zakupy. A oni jak idą to co jest?
Zakrady?
Zajeby?"
To się powinno nazywać najbardziej żałosny komentarz, wówczas wszyskto by pasowało.

Polacy kradną ręczniki.Też w to nie wierzyłem ale nasz papież [*] nigdy nie kłamał bo był święty!
Ps. To prawda.
Ps. To prawda.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie