👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe czy w amerykańskich krematoriach mają jakąś piłę na takie okazje? Przecież to na raz do żadnego normalnego pieca nie wejdzie a jak już to się będzie tydzień palić.
siwybis napisał/a:
Ciekawe czy w amerykańskich krematoriach mają jakąś piłę na takie okazje? Przecież to na raz do żadnego normalnego pieca nie wejdzie a jak już to się będzie tydzień palić.
Dorzucają do pieca w elektrociepłowni. paliwa na miesiąc.
Kiedyś byłem na rezonansie magnetycznym. Jak ktoś nie był, to wygląda tak, że kładziesz się na desce do prasowania i wjeżdżasz do rury kanalizacyjnej fi600. Sam się zdziwiłem bo ważę 80 kg przy 190 wzrostu i na szerokość ledwo wszedłem. Zapytałem pana z obsługi co robią jak przyjdą grubasy. Czy smarują brzegi rury wazelina i z pomocą kolegów upycha na silę? Powiedział, że może jedynie powiedzieć przykro mi. Grubasy się nie mieszczą do naszych urządzeń, i że amerykańskie mają większe średnice, ale w Europie jest ich mało
Ten ze zdjęcia nawet w stanab mialby problem.

znam taki przypadek z Polski, że gruba świnia nie weszła za kasę , z racji wymiarów , zwyczajnie się nie zmieściła, a było to na etapie przyjmowania jej do pracy i niestety w czasie pracy marketu,
market jej nie przyjął ale świnia dostała odszkodowanie za poniżenie jej,
gdy widzę ten film to myślę że te w gównie chodowane też żyją z wyłudzeń, bo do pracy się nie nadają, a muszą jakoś zdobywać paszę w olbrzymich ilościach
market jej nie przyjął ale świnia dostała odszkodowanie za poniżenie jej,
gdy widzę ten film to myślę że te w gównie chodowane też żyją z wyłudzeń, bo do pracy się nie nadają, a muszą jakoś zdobywać paszę w olbrzymich ilościach
Podobno w Rosji niema takich ludzi bo nie wolno nic kamerować.
Ale jeszcze nikt nie zadał fundamentalnego pytania: jak on się odlewa?
Nattttsjel napisał/a:
Rozkłada nad kiblem poszerzaną deskę do prasowania ze stali konstrukcyjnej i kolejno kładzie na niej bebzuna, zyskując jednocześnie dostęp do 2 cm. pindola. Następnie łapie go z pomocą luster - które są z przodu i od boku urządzenia - za pomocą chwytaka do śmieci (pic rel), po czym nakierowuje strumień +/- do celu. Plus/minus, bo otyłość - co powszechnie wiadomo - powoduje pogarszanie się wzroku i możliwe, że ledwo widzi kibel, o przykurczu nie wspominając.

w U eSAjach jakie pogrzeby musza być ? u nich wszystko większe człowieku
Nattttsjel napisał/a:
Nie rozumiem dlaczego tak bardzo chcesz wiedzieć?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie