Ta społeczność afrykańska dalece odbiega swoimi ceremoniałami pochówkowymi od tych znanych w wierze rzymskokatolickiej.
Jestem w szoku że taka ładna trumna a nie jakiś karton lub skrzynia po bananach.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeden gość przewidział wszystko i przyszedł w kasku
Czyje, że pochowali na tej ceremonii więcej ciał niż planowano.
konto usunięte
2020-08-15, 14:29
T3RMINATOR napisał/a:
Jestem w szoku że taka ładna trumna a nie jakiś karton lub skrzynia po bananach.
Trumna kupiona za środki na głodujące dzieci od ONZ
Dobrze się zapowiadało, jest niedosyt, nawet weteran jest w kasku, ciekawe czy w dalszej części ktoś mu go przejął w celu zwiększenia swoich szans w walce z wojownikiem dzierżącym szpadel.
Tak plytko go zakopia, ze po pierwszym deszczu eyplynie na powierzchnie.
Nawet szambo wyplynie a gdzie taka trumienka.
Jednak murzyńskie pogrzeby nie są takie z muzyczką, wszyscy roztańczeni jak to się stara jutub przekazać. Kto by się spodziewał, że będzie dziko.
Az mnie ciekawi jak wygląda u nich stypa skoro tak się dzieje na pochówku
Driver19cm napisał/a:
Czy ja dobrze widze ? Oni go chowają w polu kukurydzy
przed własną domem ? ! ? !
Bardzo możliwe, ale w tamtych krajach nie jest to extrawagancja.
tak to jest ja się testamentu przed śmiercią nie spisze
konto usunięte
2020-08-16, 7:51
To jakis koncert Duft Pank.
Ten koles w kasku na koncu dobrze wiedzial co sie kroi. To jego nie pierwszy pogrzeb.
ale ten dołek zbyt mały na wszystkich...