a ja bym k🤬a sprobowal jednego, oni wp🤬laja i to zadowoleni, jeden nawet smakosz wydłubuje wnetrzności i macza w czyms by bylo lepsze. My wspirdalamy zgniłe ogórki i kapuche a są zajebiscie dobre. Moze to tez:P
podpis użytkownika
asdasdasd
Gdzie są eksperci? Serio się pytam, bo może to nie takie c🤬jowe jak się wydaje.
Ogólnie coś ekspertów brak ostatnio. Wiedzcie, że was docenimy i się nie wstydźcie.
Ogólnie coś ekspertów brak ostatnio. Wiedzcie, że was docenimy i się nie wstydźcie.
To jest jakiś słonowodny małż, jak ktoś chce sobie poszukać więcej to niech wygoogluje "Teredo".
To jest rodzaj małża zwie się świdrak okrętowiec który wp🤬la statki [żywi się drewnem] a jako że Portugalczycy nie lubią jak coś wp🤬la ich statki to się mszczą i wp🤬lają to co je wp🤬la

To ja już wole się użerać z ż🤬dokomuną i bandą złodziei niż wp🤬lać żywe robaki.

Coś co trawi celulozę musi być smaczne. W końcu wołowina jest bardzo pyszna.
Bugini napisał/a:
Jak Timon i Pumba ale biali też nie lepsi, sprawdzcie jak wp🤬lają małpi mózg
Chyba Ty.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Pewnie połowa z tych ślimaków ma w sobie jakieś pasożyty, no ale jak wp🤬lają je z takim smakiem na surowo, to nie będę im tej radości zabierał

robaki wędzone na sucho.
podpis użytkownika
jak by co, to ja nic nie wiem.
To są mięczaki, wujek Google wam opowie troszke o nich, żadne robale tylko owoce morza, w krajach śródziemnomorskich wp🤬la się je również na surowo

Zapewne każdy słyszał, aczkolwiek zawsze śmieszne więc przypomnieć można.
Dlaczego w Afryce dzieci mogą pobawić się dłużej?
Bo ich mama na obiad nie woła.
Dlaczego w Afryce dzieci mogą pobawić się dłużej?
Bo ich mama na obiad nie woła.