Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Murzyny
R................i • 2017-04-25, 8:53
Sami udowadniają, że przez 200 lat w ogóle się nie zmienili. To na c🤬j takie zwierzęta mają żyć wolno wśród społeczeństwa? Przywrócić niewolnictwo!

Zgłoś
Zapi93 2017-04-25, 14:52 20
Potomkiem raczej dwóch chłopów i dzika.
Zgłoś
dzorczKlunej 2017-04-25, 15:48 9
Ktoś kiedyś napisał, że największą krzywdą jaką biały mógł zrobić czarnym było zakończenie epoki kolonializmu...

podpis użytkownika

Nie mam nic przeciw czarnym. Nawet bym sobie jednego kupił.
Zgłoś
ghor 2017-04-25, 17:59
North American Pavement Apes
Zgłoś
Scaany 2017-04-25, 18:12
To w 1914 roku już wynaleźli jeansy?
Zgłoś
s................a 2017-04-25, 18:24 1
Scaany napisał/a:

To w 1914 roku już wynaleźli jeansy?

Tak

Cytat:

"blue jeans," were invented by Jacob W. Davis in partnership with Levi Strauss & Co. in 1871[1] and patented by Jacob W. Davis and Levi Strauss on May 20, 1873."

Zgłoś
SzwordSznayder 2017-04-25, 20:14 1
sumka napisał/a:

Zapi93, Jestem potomkiem Hitlera a od zbierania bawełny i innej czarnej roboty mam was Cebulaki jak byś się zastanawiał dlaczego tak mało zarabiasz
Obrazek

Sam jesteś żyd.
Zgłoś
BartekN 2017-04-25, 21:05
Synku, ale po co te nerwy? Przecież i tak na swojej wsi nigdy w zyciu nie zobaczysz murzyna
Zgłoś
aKiwiKiwiKiwi 2017-04-25, 22:28 1
ale to czarne w tej kiecce głuuupieeeeeee.... obroża przez łeb jej na luzie przejdzie, a ta dalej w niewoli
Zgłoś