Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
InnyName 2018-12-14, 5:18
W stanach to usiłowanie zabójstwa, ciekawe ile latek dostanie
Plus różnego rodzaju odszkodowania.
Obstawiam 3 dyszki ugody. Kiepski pomysł

podpis użytkownika

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
radek1600 2018-12-14, 9:13
Motop🤬da to motop🤬da i tyle niestety nie zakwalifikował się do występu na hardzie
Zgłoś
russian-roulette 2018-12-14, 9:28
J🤬e motop🤬dy!!!!
Zgłoś
bocianoff 2018-12-14, 13:39
c🤬j z tymi motop🤬dami, nie wiem po co je ruszać, w końcu sami się rozp🤬olą
Zgłoś
noir 2018-12-14, 15:15
Dobrze widziałem że priusem, aurisem go dogonił? Motor? Widać motop🤬da pelna p🤬da.

podpis użytkownika

albo bokiem, albo wcale!
Zgłoś
b0r000 2018-12-14, 16:38 2
Nihilista napisał/a:

Wasze komentarze są warte tyle, co wolność pana w toyocie, ale miło się czyta W sumie też bym się wk🤬iał, jakbym co lato przez szyby nieklimatyzowanego autobusu musiał słuchać dźwięku pilarek spalinowych. Pozdrawiam klasę robotniczą, wyluzujcie trochę

Poprawiłem
Nie ma za co
Zgłoś
ProstackiCham 2018-12-14, 18:56
Książkowa motop🤬da
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-12-14, 20:13 1
lordindycznik napisał/a:

@ up kolego nie bronię tego motocyklisty, ale wrzucanie wszystkich co mają obcięty filmik do jednego wora to hipokryzja która stawia Cię na równo z tym motocyklistą

Zresztą nie po to kupuje się motocykl by jeździć nim 50 na godzinę Nie znam motocyklisty który nie odkręca

Właśnie stwierdziłeś, że każdy motocyklista to śmieć motop🤬da.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
OsCaRiTo 2018-12-14, 22:02
piękny materiał gdyby motop🤬da nie zasłużył czymś to to by się nie wydarzyło

gdybym mógł dałbym 100 piw
Zgłoś
piotrekt1976 2018-12-15, 7:53 5
Umowmy sie ze za darmo nikt nie proboje gonic samochodem przez tyle czasu motop🤬dy ktora w od samego poczatku doskonale wie za co jest goniona i proboje spirdalac ile potrafi. Widac ze trafil swoj na swego bo mimo przeklenstw to zauwazcie ze koledzy nie ruszaja za samocodem w " slusznym gniewie" wiec podejrzewam ze gosc na motocyklu musial przedtem odjebac niezla imbe.
Zgłoś
Spidzio199 2018-12-15, 20:29
Nie zwiać przed puszką.... motop🤬da na 100%
Zgłoś
W................D 2018-12-19, 15:54
SirMajkel
motocykle powinny być dozwolone od 26 roku życia. Zbyt wielu młodych debili psuje opinie motocyklistom.

Ale k🤬a p🤬lisz ja jeżdze moto 23 lata i jak widze takich k🤬a tumanow z prawkiem kat B co kupuja 125cc skuterek lub inne gowno to mi sie \lancuchh w sakwie miota bez przeszkolenia zap🤬lac .... na takich debili sobie plujcie a nie na doswiadczonych motonitów AAutop🤬deczki!!!!
Zgłoś
dzejkob71 2018-12-20, 4:41
Cale zajscie mialo miejsce w San Diego, motocyklisci najpierw gadali sobie na srodku jezdni o akcji z jakas ciezarowka ktora blokowala ich wczesciej. Jako ze bylo zielone a prius juz lecial z 60-70km/h natrabil na imbecyli za co jeden z jego kolegow odplacil sie strzalem w lusterko. Wypadlo tylko szklo. Jako ze poszkodowany mial 300cc ktora ledwo wygrywa z honda civic zostal wybrany na cel.
Zgłoś
Wiewór 2018-12-20, 11:12
Trzy motop🤬dy jechały. Uwziął się akurat na tego. Przypadek?

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś