W stanach to usiłowanie zabójstwa, ciekawe ile latek dostanie
Plus różnego rodzaju odszkodowania.
Obstawiam 3 dyszki ugody. Kiepski pomysł
Miłego oglądania. Pozdrawiam!

Plus różnego rodzaju odszkodowania.
Obstawiam 3 dyszki ugody. Kiepski pomysł
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Motop🤬da to motop🤬da i tyle niestety nie zakwalifikował się do występu na hardzie

c🤬j z tymi motop🤬dami, nie wiem po co je ruszać, w końcu sami się rozp🤬olą
Dobrze widziałem że priusem, aurisem go dogonił? Motor? Widać motop🤬da pelna p🤬da.
podpis użytkownika
albo bokiem, albo wcale!
Nihilista napisał/a:
Wasze komentarze są warte tyle, co wolność pana w toyocie, ale miło się czyta
W sumie też bym się wk🤬iał, jakbym co lato przez szyby nieklimatyzowanego autobusu musiał słuchać dźwięku pilarek spalinowych. Pozdrawiam klasę robotniczą, wyluzujcie trochę
![]()
Poprawiłem
Nie ma za co
lordindycznik napisał/a:
Właśnie stwierdziłeś, że każdy motocyklista to śmieć motop🤬da.@ up kolego nie bronię tego motocyklisty, ale wrzucanie wszystkich co mają obcięty filmik do jednego wora to hipokryzja która stawia Cię na równo z tym motocyklistą
![]()
Zresztą nie po to kupuje się motocykl by jeździć nim 50 na godzinęNie znam motocyklisty który nie odkręca
![]()
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
piękny materiał
gdyby motop🤬da nie zasłużył czymś to to by się nie wydarzyło
gdybym mógł dałbym 100 piw

gdybym mógł dałbym 100 piw

Umowmy sie ze za darmo nikt nie proboje gonic samochodem przez tyle czasu motop🤬dy ktora w od samego poczatku doskonale wie za co jest goniona i proboje spirdalac ile potrafi. Widac ze trafil swoj na swego bo mimo przeklenstw to zauwazcie ze koledzy nie ruszaja za samocodem w " slusznym gniewie" wiec podejrzewam ze gosc na motocyklu musial przedtem odjebac niezla imbe.

SirMajkel
motocykle powinny być dozwolone od 26 roku życia. Zbyt wielu młodych debili psuje opinie motocyklistom.
Ale k🤬a p🤬lisz ja jeżdze moto 23 lata i jak widze takich k🤬a tumanow z prawkiem kat B co kupuja 125cc skuterek lub inne gowno to mi sie \lancuchh w sakwie miota bez przeszkolenia zap🤬lac .... na takich debili sobie plujcie a nie na doswiadczonych motonitów AAutop🤬deczki!!!!
motocykle powinny być dozwolone od 26 roku życia. Zbyt wielu młodych debili psuje opinie motocyklistom.
Ale k🤬a p🤬lisz ja jeżdze moto 23 lata i jak widze takich k🤬a tumanow z prawkiem kat B co kupuja 125cc skuterek lub inne gowno to mi sie \lancuchh w sakwie miota bez przeszkolenia zap🤬lac .... na takich debili sobie plujcie a nie na doswiadczonych motonitów AAutop🤬deczki!!!!
Cale zajscie mialo miejsce w San Diego, motocyklisci najpierw gadali sobie na srodku jezdni o akcji z jakas ciezarowka ktora blokowala ich wczesciej. Jako ze bylo zielone a prius juz lecial z 60-70km/h natrabil na imbecyli za co jeden z jego kolegow odplacil sie strzalem w lusterko. Wypadlo tylko szklo. Jako ze poszkodowany mial 300cc ktora ledwo wygrywa z honda civic zostal wybrany na cel.