coś dla kinomanów i fanów aut palących galony zamiast litrów ! a tak pozatym to trzeba przyznać ze krecone niczym amerykańska kinowa produkcja.... no i harry potter na końcu
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
Poza mocnym silnikiem (nie znaczy dobrym) nie ma nic w tym aucie. Niektórym się podoba jeszcze wygląd. Prowadzi się TRAGICZNIE. Amerykański produkt, dobrze sprzedająca się legenda pokroju McDonaldsa i KFC.
Większość scen kręcona w Poznaniu.
mcmt napisał/a:
Dopiero po tym komentarzu skusiłem się na włączenie tego filmiku.
~mcmt ale przyznaj, że dźwięk silnika ma świetny. Te "bulgotanie" jest przezajebiste.
@up ja tu nie mowie o e36 ktorym wozo sie wiesniaki, tylko o prawdziwych BMW typu M5 i M6, ale ameryke to nawet e36M albo 328 juz zjada
@up, nikos dobrze ze sie zgadzamy
@up, nikos dobrze ze sie zgadzamy
fakt amerykańce mają charakter (te stare) ale ja jestem człowiekiem który ceni sobie performance,czyli wybieram niemcy i japonię
youtube.com/watch?v=Ghf22Q6r3yg
youtube.com/watch?v=Ghf22Q6r3yg
dannyk1 napisał/a:
~mcmt ale przyznaj, że dźwięk silnika ma świetny. Te "bulgotanie" jest przezajebiste.
No niby tak, ale to tylko kwestia głównie tłumika. V8 i V10, zwłaszcza te niskoobrotowe, ogólnie fajnie się słucha - ale mi nie na dźwięku zależy a na osiągach.
Jedyne szybkie auta z amerykańskich produkcji to Ford GT i Dodge Viper ACR (po przeróbkach). Przykro mi niszczyć niektórym ich świat dziecięcych marzeń, ale reszta na każdym torze zostaje daleko za murzynami...
@Sister2291 powiem ci coś odnośnie BMW, jest to marka która tylko w Polsce ludzie tak chwalą. Nigdzie indziej nie jest to tak popularne i kultowe auto.
A co do mocy M5 czy M6 to bym polemizował. bo to są seryjne mustangi. to one i tak są mocne ale to nie to co np. jest Mustang GT500 super snake, no z którym beta żadna nie ma szans
A co do mocy M5 czy M6 to bym polemizował. bo to są seryjne mustangi. to one i tak są mocne ale to nie to co np. jest Mustang GT500 super snake, no z którym beta żadna nie ma szans
Xenomorph08 napisał/a:
W garażu? ja bym w garażu zamknął moją starą, a to bym trzymał w sypialni.
Zal mi ciebie
, ja swoja trzymam w kuchni
mcmt, z BMW najbardziej cenię sobie model 850i. To takie moje przyziemne marzenie...
8er są rzeczywiście ładne i unikalne. Swojego czasu sam się rozglądałem za 850.
Wracając do hamerykanów, którymi da się jeździć, dodałbym jeszcze Forda Focus'a RS. Lubić nie trzeba, ale oddać hołd za osiągi jestem zmuszony.
Wracając do hamerykanów, którymi da się jeździć, dodałbym jeszcze Forda Focus'a RS. Lubić nie trzeba, ale oddać hołd za osiągi jestem zmuszony.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie