Siema sadole! Wrzucam
skończony rysunek Fiata 125p który tak bardzo hejtowaliście w stanie szkicu
Nie hejtować. Oceniać! Wiem że mało sadystyczne ale nie tylko sadyzmem człowiek żyje. Trochę sztuki ^^ nie zaszkodzi. [/b]
Edit: Jakby ktoś nie dowierzał że to mój rysunek mogę sobie jebnąć z nim zdjęcie ze statywu ale mam brzydki ryj i wtedy wyląduje to na hardzie.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
świetne ! Z tyłu na samej feldze siedzi ? ;]
Fajne, fajne ale z takim czymś to może na devianarta a nie sadola
ja nie wierze, że to Twój.
Dawaj zdjęcie z ryjem
Zajebiste, ja nawet nie potrafię ołówka dobrze trzymać a tu proszę ;D
na moje, ta felga z tyłu jest krzywo :/
konto usunięte
2013-04-03, 13:40
Ladne, a rysowałeś ze zdjęcia czy z głowy?
konto usunięte
2013-04-03, 13:46
Machnij jeszcze Poldolota
Kant na OZ Racing wygląda zajebiście
Wszystko piknie ale wydaje mi się, że skala od drzwi kierowcy aż do tyłu została zmniejszona z powodu braku kartki.
konto usunięte
2013-04-03, 14:10
amatorszczyzna... co to robi na sadolu?!
konto usunięte
2013-04-03, 14:22
Ładne ale dupy nie urywa. Sam na pewno bym lepiej nie narysował ale lepsza taka sztuka niż sranie na kartkę papieru.
Masz chłopie browara, niech Ci nie będzie smutno ale weź się do normalnej roboty bo rodziny tym nie wyżywisz.