konto usunięte
2012-06-14, 20:56
Jakim idiota trzeba byc zeby dac sie tak ponizac i ginac dla kilku panow w garniakach ktorym ilosc 0 na koncie sie nie zgadza.
Wojsko jest dla frajerow.
Misia Jogi im tylko brakuje do tych czapeczek.
@james91
Wojsko dla frajerów? Tylko dzięki wojsku istnieje taki kraj jak Polska.
Niby ludzie w supermarketach masowo nie kradną, a jednak usuń ochroniarzy i zobaczysz co potrafią bezkarni ludzie. Tak samo byłoby z naszymi sąsiadami.
I jeszcze jedno - ja się zgłosiłem do WL na ochotnika m.in. po to, że jakby wojna wybuchła [tak wiem, na pudelku piszą, że to nie możliwe] to nie dać się zabić. Na pierwszych dniach szkolenia przekonałem się ile błędów na polu walki wynika z instynktownych zachowań człowieka. Nie byłeś przeszkolony, to sorry ale wtedy TY jesteś mięsem armatnim.
konto usunięte
2012-06-14, 22:43
w polskim wojsku jest zajebiscie w stanach sraja na swoich zolnierzy i niszcza im psyche.
konto usunięte
2012-06-15, 0:10
Kuźwa , jak czytam te wasze komentarze ,że się zaciął i ,że to pranie mózgu to mnie krew zalewa . Kilku tu tylko mądrze napisało - żołnierz to broń , ma być niezawodny .Facet będzie darł się 3 minuty "ayeayesir! "ale gdy zajdzie potrzeba nie zatnie się bo robił to 3 tysiące razy wcześniej - nie zawiedzie siebie, swoich kumpli , wyżej ustawionego rangą dowódcy , nie zawiedzie ojczyzny . Myślicie ,że w wojsku polskim będziecie mieć lżej ? Przyjdziecie , dostaniecie spluwę , jakaś laska poda wam piwko i przesiedzicie ten cały czas na leżaczku na poligonie ? Nie chcę sobie nawet wyobrażać co przechodzą Ci ludzie ale mają być posłuszni , wierni i niezawodni .
Wszyscy podobni do postaci z Postal'a 2
konto usunięte
2012-06-15, 9:23
Wiec kto jest za wojną ???