Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
K................3 2013-10-11, 10:05
lapps jesteś synem księdza??
Zgłoś
T0B1 2013-10-11, 10:09 10
a12b napisał/a:

co do mądrości palikotów ....

Obrazek

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
m................t 2013-10-11, 10:21
jeszcze pod obrazkiem z papą, patronem gili walka nie ustała a już się kolejne starcie na horyzoncie. Wesoły poranek się szykuje.
Zgłoś
czaspogardy 2013-10-11, 10:28 7
KAŻDY przypadek pedofilii należy piętnować, powinno być tak:

Ksiądz pedofil - kula w łeb
Pedał pedofil - kula w łeb

Tymczasem jest tak:

Ksiądz pedofil - medialna nagonka
Pedał pedofil - jak śmiesz obrażać wspaniałych homoseksualistów, ty jabana, faszystowska k🤬o?!

No ale cóż, hipokryzja jest nierozłączna z lewactwem tak samo jak ignorancja i debilizm.
Zgłoś
j................x 2013-10-11, 11:08 2
Kozakoff, daj jeden k🤬a przykład gdzie broniono "Pedała pedofila" chodź jeden k🤬a
Zgłoś
g................6 2013-10-11, 11:22
Wierzycie w boga, czy w kościół? Bo widzicie, Jezus to był fajny koleś, tylko fanklub i jego zarząd ma bardzo c🤬jowy.

Ja tam jestem sobie ateistą, ale wolę Polskę katolicką (jakoś przez ponad 1000 lat syfu nie było), niż bezprawie ciapackie (minął rok jak Bractwo Muzułmańskie się wzięło za rządy w Egipcie, i jest c🤬jnia gorsza jak w Iraku).
Zgłoś
Tassadar 2013-10-11, 11:57
Muszę powiedzieć że mnie szlak trafia. Ostatnio wpadłem przypadkowo na info o czymś takim jak Erasmus, w związku z czym moje pytanie- na jaki grzyb nam to wszystko? Załączam irytujący mnie materiał youtube.com/watch?v=CulkQGuK1vgt=53 dla naszych studentów na takim lekarskim nie ma miejsca a dla tych nie powiem co się znajdzie zawsze z 20 miejsc. Paranoja
czaspogardy 2013-10-11, 12:59
jabolmax napisał/a:

Kozakoff, daj jeden k🤬a przykład gdzie broniono "Pedała pedofila" chodź jeden k🤬a

Był kiedyś temat na sadolu o badaniach z których wynikało, że pedofili jest więcej wśród pedałów niż wśród księży (o czym się nie mówi), przytoczyłem ten argument podczas rozmowy ze "znajomym" na temat obecnej nagonki medialnej a on rzucił coś w stylu, że to prawacka propaganda, kłamstwo itp. ogólnie dostał bólu dupy. Tak mi się skojarzyło no i jakoś tak wyszło. Jakiś problem? Czy po prostu wywęszyłeś, że można się do czegoś przyj🤬 i nie mogłeś się powstrzymać?
Zgłoś
Tassadar 2013-10-11, 13:04
i ot za co całe ostrzeżenie, damn.

podpis użytkownika

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
s................_ 2013-10-11, 13:22 2
Widzę sadol stał się ostoją uciśnionego kościółka i prawdziwej polskości... ja p🤬lę.
Zgłoś
pepsiopc 2013-10-11, 14:25
Jak lewacy obejmą rządy to prędzej zostanie zbudowane muzeum białego człowieka przez Ciapatych.
Zgłoś
j................x 2013-10-11, 14:53
Kozakoff napisał/a:

Był kiedyś temat na sadolu o badaniach z których wynikało, że pedofili jest więcej wśród pedałów niż wśród księży (o czym się nie mówi), przytoczyłem ten argument podczas rozmowy ze "znajomym" na temat obecnej nagonki medialnej a on rzucił coś w stylu, że to prawacka propaganda, kłamstwo itp. ogólnie dostał bólu dupy. Tak mi się skojarzyło no i jakoś tak wyszło. Jakiś problem? Czy po prostu wywęszyłeś, że można się do czegoś przyj🤬 i nie mogłeś się powstrzymać?

powiedziałem jeden konkretny przykład, a nie p🤬lenie że kiedyś byłą gdzieś statystyka, ja znam statystyki wykazujące ze najwięcej pedofili jest wśród najbliższych krewnych, nie mówiąc już o tym że większość jest hetero.
powtarzam czy masz przykład w którym media albo lepiej środowisko gejowski broni jakiegoś pedofila, bo nie przypominam sobie by ktoś bronił tego szkockiego działacza mówiąc że go dziecko sprowokowało do gw🤬tu bo było z rozbitej rodziny
Zgłoś
p................o 2013-10-11, 16:58
Sygnaturka tygodnika "NIE"...
[video]
[/video]

Oj czerwono czerwono
Zgłoś
Gebels 2013-10-11, 23:07
lapps napisał/a:

charakterystyczna cecha tlumu idiotow

tłum nie tłum zapytaj arcybiskupa on Ci drogę wskażę...
Zgłoś