Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe, jak tłum potrafi znieść hałas jednego pajaca. Tyle ludzi, a nikt nie powie słowa. Jakby wszyscy czekali, aż ktoś inny coś zrobi. Smutne, jak zbiorowa obojętność wygrywa z odwagą. Jeden chuligan, a cały autobus cicho jak w kościele.. tylko bez modlitwy.
Jakbyś zareagował i coś mu by się stało to 25 lat masz od razu więc nie warto
Jakbyś zareagował i coś mu by się stało to 25 lat masz od razu więc nie warto
W polskim prawie masz pełne prawo do obrony, używając adekwatnych środków. Tylko tchórz chowa się za strachem przed konsekwencjami, zamiast stanąć w obronie dobra.
Dzięki, ale z elokwencją mam problemy, i trochę za dużo bluzgam. 😃
Wiedziałem, że to któryś z naszych ukradkiem wydostał się z piwnicy

Nie potrzeba prochów, nie bez powodu nazywają religię "opium dla mass".Chyba znowu wchodzi w fazę nawiedzenia na prochach!
Nie potrzeba prochów, nie bez powodu nazywają religię "opium dla mass".
Ale on ma fazy. Raz jest normalny, a innym razem wali mu dekiel, wkleja jakieś teksty z AI i ma tylko jeden cel - polaryzować tak długo, aż będzie gównoburza.
Przy tym jest jeszcze charakterystyczne, że kiedy pisze swoje teksty normalnie, to jest to normalny średnio rozgarnięty człowiek, ale kiedy wypuszcza swoje "nawiedzone" teksty, to są one takie, że to wykracza bardzo daleko poza intelektualne możliwości azerbaha normalnego.
Dwoje rożnych ludzi. Jak karzeł obok wielkoluda, jak Einstein obok zapitego żula.
Ciekawe, jak tłum potrafi znieść hałas jednego pajaca. Tyle ludzi, a nikt nie powie słowa. Jakby wszyscy czekali, aż ktoś inny coś zrobi. Smutne, jak zbiorowa obojętność wygrywa z odwagą. Jeden chuligan, a cały autobus cicho jak w kościele.. tylko bez modlitwy.
sam bys pewnie tam stal jak kolek 😂
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie