podpis użytkownika
HardCore will never DIE!Nie moja bajka, niewiem co tam jest grane ale szanuje za naturalność i bezkompromisowość. Bez plastyku, botoksu, nienaturalnych modelkowych kształtów i innego kolorowego badziewia. Czyste chore prymitywne p🤬lnięcie.
I na bank nie p🤬lą ze sceny o hejt-stop, prawach mniejszości czy obronie demokracji jak w przypadku brudstoku i (a tfu) jurka owsika.
A co za "kontrowersyjny" zespół siał ostatnio propagandę prouchodźcową? Rammstein czy ki c🤬j?
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
większość za to stara sie ponap🤬lać z gatunku muzyki i stylu zycia ludzi tak bardzo odmiennych od ukochanej rihanny, feela czy innych mcwdupej🤬ych.
@Spiderowski piwko. takie podejście u ludzi to złoto
Edit:
@r0773n rammstein moze i kontrowersyjny ale mainstreamowy wsród rokowometalowych normików wiec czepiaj sie gdzie indziej

I masz krate kolgo!
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
podpis użytkownika
PodpisSpytałem mojej pani doktor, psychiatry mego, czy uważa, że jestem szalony.
Powiedziała:
- Nie!
Więc przestałem celować w nią flarą...
ma ktoś może gdzie tekst przyjemna muzyczka
aż mi się srać zachciało

Jest to 10:30 rano ostatniego dnia festu i tłumy większe niż na niejednym headlinerze.
A co za "kontrowersyjny" zespół siał ostatnio propagandę prouchodźcową? Rammstein czy ki c🤬j?
Jeśli chodzi Ci o ostatni koncert w Polsce (na stadionie Śląskim) gdzie pływali pontonem z tęczową flagą to już Ci tłumacze bo widze że czytałeś jakieś lewackie medium.
Rammstein od 20 lat zap🤬lają na koncertach na pontonie przy jednej piosence traktującej o niemieckich turystach (szydera z tłustych, naj🤬ych szwabów wszędzie robiących syf). Tak też było i tym razem z tym wyjątkiem że ktoś im tam wrzucił yęczową flage, ktoś inny biało czerwoną. A lewicowe sp🤬olone środowisko okrzyknęło to manifestacją odnośnie przyjmowania biednych uchodźców.
Dlatego gardze lewactwem, swoją ideologie wciskają nawet na koncerty (vide owsik, męskie granie czy wspomniany ramsstein)
Z tegorocznego BA. Dla tych w komentarzach co się znają i dla tych co się srają (dosłownie). PS. też tam jestem
Jest to 10:30 rano ostatniego dnia festu i tłumy większe niż na niejednym headlinerze.
Dobry koncert był