👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne
🔥
Rączka będzie boleć
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

BongMan,
Ktoś Ciebie uderzył mikrofalówką, że wstałeś i stwierdziłeś: "Dziś zemszczę się za tamto uderzenie i pohejtuję jakieś urządzenie elektroniczne"?
Muzykę możesz nawet tworzyć na cymbałkach lub flecie, gitarze lub organach - co komu sprawia przyjemność.
No, chyba że masz sąsiada ze skłonnością do dzielenia się swoim zamiłowaniem z całą okolicą, o wszelkich porach... ale w takim układzie każdy rodzaj muzyki może szybko zostać znienawidzony
PS. Nie gustuję w techno.
PPS.
I tak większość znanej muzyki przechodzi przez to:
i tak na prawdę ma mało wspólnego z prawdziwą, naturalną muzyką
Ktoś Ciebie uderzył mikrofalówką, że wstałeś i stwierdziłeś: "Dziś zemszczę się za tamto uderzenie i pohejtuję jakieś urządzenie elektroniczne"?
Muzykę możesz nawet tworzyć na cymbałkach lub flecie, gitarze lub organach - co komu sprawia przyjemność.
No, chyba że masz sąsiada ze skłonnością do dzielenia się swoim zamiłowaniem z całą okolicą, o wszelkich porach... ale w takim układzie każdy rodzaj muzyki może szybko zostać znienawidzony

PS. Nie gustuję w techno.
PPS.
I tak większość znanej muzyki przechodzi przez to:

i tak na prawdę ma mało wspólnego z prawdziwą, naturalną muzyką
@UP
Kolejny pajac. Muzyke tworza artysci, a nie wiosla, piana czy bebny! Widze ze jedyne co Ty potrafisz stworzyc to dwa jebniete scrshooty wyciete w paint'e i to wszystko. Gratuluje determinacji.
Kolejny pajac. Muzyke tworza artysci, a nie wiosla, piana czy bebny! Widze ze jedyne co Ty potrafisz stworzyc to dwa jebniete scrshooty wyciete w paint'e i to wszystko. Gratuluje determinacji.

BongMan napisał/a:
Pozdrowienia dla fanów elektronicznego gówna.
Co za "ciućmak"...
A ta gitara to może elektryk nie jest ?

Muzykę tworzy człowiek, a dokładniej mózg... małe dzieci to nawet na garnkach czasami grają, albo murzyny jak grają na wiadrach po farbie czy coś (kiedyś był tu taki filmik), więc sprzęt potrzebny do tworzenia nie jest.

Z tego co widzę nie tylko na tym portalu, fani muzyki instrumentalnej zawsze wjeżdżają na fanów muzyki elektronicznej. To chyba świadczy o niskim poziomie inteligencji ? A zresztą co ja tam wiem przecież słucham techno gówna.
Znowu dzieci dały się sprowokować do pyskówki o muzyce, ah, jakie to cudowne. W sumie dojść można do tego, że każda muzyka to gówno (a metal i muzyka elektroniczna to gówno nad gównami), więc najlepiej nie słuchajmy niczego

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie