Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Muzyka w dzień dobry tvn
s................y • 2013-10-14, 13:44
Wiadomo, że występy w tych wszystkich programach to chamski playback, ale to jest już za mocne Zwłaszcza gitarzystka
Zgłoś
Qunda 2013-10-14, 14:57
Jak zwykle j🤬e promowanie się na siłe w DDT. Jak mnie to wk🤬ia jak starzy to oglądają w weekend rano z rozj🤬ym głosem prawie na całą p🤬de, a Ja słysze tylko tą zj🤬ą melodie:
od 0:22 do końca

A zate k🤬a nanannananana h🤬j ci do ryja szmato!
Zgłoś
V................_ 2013-10-14, 15:05 18
Ja p🤬le co za szmira i dno. Gitarzystka poza faktem, że nap🤬la na gitarze jakby się drapała po odbytnicy, ma cudnie nabotoksowany, nienaturalny ryj.
Słowa i melodia- o ile można tak to nazwać- dno i kilometr mułu.
Ale wróżę dziewczynom karierę. W tym kraju nie trzeba mieć talentu, za grosz inteligencji, wystarczy tylko jako tako wyglądać i mieć parcie na szkło aby stać się celebrytą
Zgłoś
m................t 2013-10-14, 15:05 1
ja p🤬le, dawno takiego szajsu nie widziałem, wyśmienite po prostu. Doj🤬i do pieca już totalnie, to pokazuje do kogo ten program jest adresowany.
Zgłoś
m................z 2013-10-14, 15:24
Koleżankę od klawiatury posadziłbym na "dzidę" jak nic.Na resztę to worek wapna i kompania zwartych szeregów.
Zgłoś
s................y 2013-10-14, 15:24
Swoją drogą fajnie że ma elektryczną gitarę a w tle leci akustyczna.
Zgłoś
B................Z 2013-10-14, 15:31 2
ta "gitarzystka" to nie jest czasem ta z Top Model ze szklanym okiem czy coś tam, co ją jeden z jury po cyckach macał?
Zgłoś
Smuggler1920 2013-10-14, 15:32
Przecież nie od dziś wiadomo, że telewizja robi pranie naszych mózgów. A TVN to już czołówka !
Zgłoś
Teflon666 2013-10-14, 15:35
NANANA wystep ktory rani nas
Zgłoś
papiez 2013-10-14, 16:05 27
garota napisał/a:

Zabawne.
1. Trzy panienki w zespole, żadna nie ma talentu
2. Trzy panienki w zespole, wszystkie tak sztuczne że aż brzydkie.
3. Trzy panienki w zespole, ubrane jak na nocne pokazy erotyczne a nie na telewizję.
4. Trzy panienki w zespole, żadna nie zauważyła że tam jest w pewnej chwili "nanananana" w tekście. (K🤬A!!!!!!!)
5. Trzy panienki w zespole, pierwszą drugą i trzecią chętnie wyp🤬olę.

wiem, że nie por🤬asz, ale zawsze możesz sobie ulżyć przy gitarzystce

KLIK+18
KLIK+18
KLIK+18
Zgłoś
stereonana 2013-10-14, 16:07
Co ja K🤬a właśnie zobaczyłem :O

podpis użytkownika

Sprzedam szwedzką maszynkę ssąco ciupciającą
Zgłoś
heroes89 2013-10-14, 16:09
oglądnąłem teledyski na YouTube i tam tak samo graja (tłumaczenie dla gimbusów, tam tez udają ze graja na gitarze)
Zgłoś
w................r 2013-10-14, 16:11 3
dajcie nazwiska bo trzeba uzupełnić fapfolder
a poza tym to c🤬jowe, dzieci z przedszkola lepiej udają z mopem że grają na gitarze
Zgłoś
r................o 2013-10-14, 16:26 3
Kto jej dał do k🤬y nędzy gitarę do rąk? rockmenka p🤬lona się znalazła

a tak serio, to trzeba przyznać, że wyk🤬iście zmienia akordy
Zgłoś
z................B 2013-10-14, 16:27 1
Co do odwrotnie trzymanej gitary:
Formalnie to można odwrócić kolejność strun, ale nie jestem pewien czy tutaj są odwrócone (za słaba jakość, ale to górne się błyszczą, co by znaczyło, że ktoś miał jednak wyj🤬e, chociaż to niczego nie dowodzi).

A w ogóle gitarzystka jest chyba całkiem głucha ;D
Zgłoś
rksrobert 2013-10-14, 16:27
Jaka telewizja taki "show".
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie