Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wysio 2013-06-10, 23:33 1
Jeśli Gospel, to tylko utwór "w małej piwnicy" nadaje się na ten portal
Zgłoś
robert357 2013-06-10, 23:33
QnanPL napisał/a:

Nie lubię kucyków(..)

Tak, tak. A ja umiem chodzić po wodzie.
Zgłoś
Leti 2013-06-10, 23:37
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-10, 23:43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Adrian1005 2013-06-10, 23:47 1
Jak można nie lubić kucyków???
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-10, 23:47 1
Zgłoś
senina 2013-06-10, 23:52
Leti napisał/a:

czytaj ze zrozumieniem... my słuchaliśmy Huty99 której już niema... teraz słuchają np,. Gospela o którym za parę lat też mało kto będzie pamiętał... każde pokolenie ma takie swoje zajawki na coś głupiego, my mieliśmy na Hutę, teraz mają na Gospela... tak ja do dziś lubię wrócić do Huty która mam jeszcze na kasecie i przypomnieć sobie jak w podstawówce się po tajniaku na discmanie jej słuchało tak oni bd wracać do Gospela

w swoim czasie przeanalizuje dokładnie to co on napisał.
Piszesz, żę Huty99 już nie ma, to nie prawda, ona jest ale w sercach ludzi, którzy to pamiętają! Główny bohater huty ma tą samą ksywe co ja, dlatego MIĘDZY INNYMI o nim pamiętam. Inni też mają ją w pamięci i będą mieli!!!
Zgłoś
KaL 2013-06-11, 0:03
Wyszukiwanie tych wszystkich fragmentów musiało nieźle poryć banie
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-11, 0:21
Dla mnie spoko piosnek! Piwenio leci!
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-11, 0:22 1
nie raz jak czytam komentarze na sadolu to Gospel wydaje mi się normalny
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-11, 4:10
Zgłoś
Zizu Ziomek 2013-06-11, 4:15 1
Messor, -
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-11, 8:26
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-11, 10:19 8
To chyba lepsze
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-11, 10:26 3
Dla wszystkich hejterów:
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem