Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:09
zeto88 2013-01-21, 18:02 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-21, 18:12
Rosja,czemu mnie to nie dziwi?
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-21, 18:57
Mnie raczej dziwi fakt, ze w krzakach siedza i ja nagrywaja. Zbieg okolicznosci?
Zgłoś
KaOeNDeI 2013-01-21, 19:02
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-21, 19:02
Dlatemu powinni wprowadzić przedmiot : przygotowanie do życia w społeczeństwie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-21, 19:36
czekam tylko jak uczynny sąsiad pod ich blokiem żuci z z okna kiepa w strone tego samochodu
Zgłoś
Jesse.Pinkman 2013-01-21, 19:47 4
torro napisał/a:

Powinni dać taką samą wywieszkę:

Tylko co im po tej wywieszce skoro ona podjedzie, przeczyta kartkę ,,Na tej stacji kobietom tankuje paliwo pracownik", pomyśli ,,przecież ja nie tankuję tylko na myjkę podjechałam" i efekt taki sam jak na filmiku.
Zgłoś
imegas 2013-01-21, 19:56
Jeeee mamy kandydatkę do nagrody debila roku
Zgłoś
donRafael 2013-01-21, 22:02
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-21, 22:46
Zgłoś
Maciejju 2013-01-21, 23:52
Spiddy napisał/a:

Tak, masz rację, że nabłyszczało się benzyną - mikroskopijną ilością.

A nie ropą? Ja zawsze ropy używam, nie benzyny. Benzyna jest rozpuszczalnikiem, nie rozpuści farby?
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-22, 0:00 1
@up
Nie rozuści. Chyba, że to trabant malowany plakatówką.
Ale do nabłyszczania preferowałbym raczej wosk. A przedniej szyby to w ogóle raczej bym nie nabłyszczał...
Zgłoś
Maciejju 2013-01-22, 0:18
No w sumie zależy od farby, wiem, że w quadzie w okolicy wlewu miałem farbę wytartą (nitro bodajże khaki). Hmm, i tak lepiej chyba ropą, bo dłużej trzyma, nie paruje.
Zgłoś
Verdourth 2013-01-22, 0:53
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-22, 1:36 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem