👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kotów się nie kąpie... te wredne sierściuchy same sobie liżą dupę. A każdy kto chce na siłę umyć kota jest po prostu debilem

Nattsjel napisał/a:
Mam 5 kotów.
Jak narobi gdzieś poza kuwetą posprzątać to nimNawet nie wiecie jak dobry kotek potrafi zmienić się we wściekłego obsranego szatana, który nie wie co ze sobą zrobić. Drugi raz cholerny sierściuch tego nie powtórzy, zapewniam was.
True story choć wystarczy samo unurzanie japy. Wychowałem tak 3 koty. Każdy z nich załatwił się po za kuwetą tylko raz w życiu. Ku przerażeniu wszelkiej maści obrońców praw zwierząt i kocich behawiorystów, którzy twierdzą, że kot po za szokiem z powodu tej sytuacji tak nie zatrybi o co chodzi. A moje nie tylko nie mają traumy na mój widok a wręcz wciągają flagę na maszt z ogonów jak wracam do domu.
hmmm... ja mojego kota oduczyłem inaczej,naszczał mi do nowych butów,baaaardzo się zdenerwowałem

Pierwszy raz myłam kota po tym jak uciekł do komórki z węglem sąsiada. Zmienił kolor z białego na czarny.
Poza tym istnieje coś takiego jak szampon przeciw pchłom.
Rozbieranie się do mycia kota to największa głupota, trzeba się ubrać tak żeby nie wystawał żaden kawałek ciała
Poza tym istnieje coś takiego jak szampon przeciw pchłom.
Rozbieranie się do mycia kota to największa głupota, trzeba się ubrać tak żeby nie wystawał żaden kawałek ciała

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie