Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kirku34 2024-03-21, 23:31 2
A ja mam pytanie do panów Ukraińców. Jak tam rodziny? Jak tam martwe rodziny? Jak tam psychika i dom w którym wychowywaliście się. Jak tam wspomnienia z dzeciństwa zniszczone przez wojne? Jak tam brak obawy o jutro, dach nad głową lub jedzenie? Dobrze? Bo coś k🤬a się za bardzo wychylacie. Saszka moze szybko wyp🤬alać na front
Zgłoś
darek1234 2024-03-22, 0:45 1
Kirku34 napisał/a:

A ja mam pytanie do panów Ukraińców. Jak tam rodziny? Jak tam martwe rodziny? Jak tam psychika i dom w którym wychowywaliście się. Jak tam wspomnienia z dzeciństwa zniszczone przez wojne? Jak tam brak obawy o jutro, dach nad głową lub jedzenie? Dobrze? Bo coś k🤬a się za bardzo wychylacie. Saszka moze szybko wyp🤬alać na front

Podejrzewam, że panowie Ukraińcy marzą, żeby to samo spotkało wszystkich p🤬lonych kacapSSkich sk🤬ysynów
Zgłoś
Szary_Jeleń 2024-03-22, 1:24
Dawno takiej dramy nie było
Zgłoś
LizTruss 2024-03-22, 22:43 3
Kirku34 napisał/a:

Na ukrainie niema żadnych panow to raz. Dwa - ukraina piszemy z małej litery bo to kurestwo a nie państwo.
Zgłoś
Brsk3169 2024-03-22, 22:46 1
Widlarzy w Polsce jest już ponad 2 mln więc i na pewno cześć jest tu na sadolu. Nap🤬lają tą ukropską propagandę a cebulaki to łykają
Zgłoś
majeńka 2024-03-23, 8:21 2
Nie proszę o zbanowanie konkretnego konta bo przy takiej ilości proxy to nie ma sensu: proszę o całkowite odcięcie Interneta na granicy z Kacapią!!! Bo tego spamu powyżej nie da się czytać.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Moncler2115 2024-03-23, 23:01
jeden c🤬j czy ukrainiec czy ruski, k🤬idołkowi wyrwać żuchwę i zamordować rodzine
Zgłoś
darek1234 2024-03-24, 11:58
majeńka napisał/a:

Nie proszę o zbanowanie konkretnego konta bo przy takiej ilości proxy to nie ma sensu: proszę o całkowite odcięcie Interneta na granicy z Kacapią!!! Bo tego spamu powyżej nie da się czytać.

Najgorsze, że te kacapSSKie durnie przeniknęły do Polski
Zgłoś
Ppoolicjjaaa 2024-03-24, 16:58
garota napisał/a:

Wy się k🤬a do wojny szykujcie a nie nerwy strzępicie na sadolu.

a co twój wujek putler ci tak powiedział ruski kmiocie !
Zgłoś
Rebis 2024-03-26, 10:26
kefir123pl napisał/a:

z ciekawości zrobiłem lekki rekonesans, i generalnie nie ma żadnego kanału na telegramie o nazwie New factory pl, na tik toku jest użytkownik o nazwie sergey.mihaylovic, lecz nie ma żadnego filmu, a samo nagranie pochodzi z Rosji. Więc propaganda działa, polskie k🤬y i pelikany łykają wszystko jak leci, wystarczy pogratulować ruSSką

C🤬jowy ten twój rekonesans bo filmik na TT był ale został zdjęty, a znalezienie kanału zajęłoby 20 sekund dziecku

Idź dalej lizać dupę komu trzeba

podpis użytkownika

Witam i o zdrowie pytam.
Zgłoś