Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Myjcie się, "dziewczyny", nie znacie dnia ani godz
a................5 • 2011-04-26, 11:57
Gazeta Wyborcza Łódź napisał/a:

Łódź: policja poszukuje sprawcy gw🤬tu na mężczyźnie

Policjanci sporządzili portret pamięciowy gw🤬ciciela, który w biały dzień napadł na oczekującego na tramwaj mężczyznę

Zgw🤬cony został napadnięty w minioną środę około godz. 15.20 kiedy przy skrzyżowaniu ul. Paderewskiego i Rzgowskiej czekał na tramwaj jadący w kierunku Ronda Lotników Lwowskich. Tam został zaczepiony przez obcego mężczyznę, a następnie zaciągnięty na pobliskie podwórko. "Napastnik częściowo obnażył siebie i pokrzywdzonego dotykając narządów płciowych a następnie gw🤬cąc. Po zdarzeniu uciekł" - piszą policjanci w komunikacie dla mediów.

Policyjny rysopis sprawcy:
Wzrost: ok. 180 cm
Sylwetka: normalna
Włosy: krótkie uczesane do góry jasno pigmentowane
Czoło: niskie
Oczy: duże , szpara oczna ustawiona skośnie ku górze, ciemno pigmentowane
Nos: średniej szerokości, średniej długości, koniec szpiczasty ustawiony poziomo
Usta: średniej długości, grube, szpara ust falista wargi jednakowej grubości
Bródka: kształt owalny
Twarz: okrągłą kontur regularny na całej twarzy kilkudniowy ciemno pigmentowany zarost
Cecha charakterystyczna: okulary korekcyjne
Ubrany: kurtka koloru ciemnego

Osoby, które rozpoznają mężczyznę z portretu proszone są o kontakt osobisty lub telefoniczny z VII Komisariatem Policji w Łodzi przy ul. 3-go Maja 43. Prowadzący postępowanie tel. 042 665 27 79; Naczelnik Wydziału Kryminalnego tel. 042 665 27 98).

Źródło: Gazeta Wyborcza Łódź

Ja rozumiem, pobić dla zabawy, okraść... ale tak w kakao znienacka...

Dla fanów takich atrakcji bonus w postaci rysopisu- przyjrzyj się, w trakcie nie zobaczysz
Zgłoś
Tyler. 2011-04-26, 21:53 2
~ napisał/a:

Ciekawe ile wiosenek i jak wyglądał poszkodowany. Napastnik najwidoczniej nie mógł się oprzeć.

Podejrzewam ze nie miał więcej niż 18 lat i wyglądał mnie więcej tak
Zgłoś
.................. 2011-04-26, 21:56
Robiłbym takiego i ja.
Zgłoś
X................8 2011-04-27, 0:37
Będę pierwszy który to powie:

Jebnąłby.
Zgłoś
T................. 2011-04-27, 18:34
wygląda jak 'toshiba', ksiądz z parafii w moim mieście.
Zgłoś
c................6 2011-04-27, 18:53
U nas na parafii ksiądz też tak wygląda
Zgłoś
kratek71 2011-04-27, 19:24

podpis użytkownika

nie obwiniaj hip hopu za klamki walki i gangi
Zgłoś
bonCziki 2011-04-27, 19:43 6
Zgłoś
zielonyhero 2011-04-27, 20:40 1
HighEnd napisał/a:

wiedziałem, że skądś go kojarzę...

yhm, jak dwie krople wody, k🤬a jego mać...
Zgłoś
x................z 2011-04-27, 21:00
Wracałem dzisiaj z treningu i chyba c🤬ja na przystanku widziałem : O własnie w okolicy : D
Zgłoś
p................n 2011-04-27, 21:11
@Del ładnym jesteś ćwokiem, skoro nie używasz adblocka. Pewnie w dodatku używasz explorera hahahah
Zgłoś
K................a 2011-04-27, 22:38
bardziej bym obstawiał tego Pana, ponieważ było to w Polsce, a ten Pan jakby kto nie wiedział prowadzi Legendy PRL-u na tvn turbo

Zgłoś
kryniukdw 2011-05-04, 20:36
Milenka wie co dobre.

Zgłoś
M................n 2011-05-04, 20:43
Cytat:

Milenka wie co dobre.

Fajne masz upodobania.
Wiedziałem, że Łódź to stuprocentowa patologia.
Zgłoś
LOADING... 2011-05-05, 21:55 1
Cytat:

Sprawca zgw🤬cenia nastolatka sam zgłosił się na policję

Czwartek, 5 maja (10:40)
Aktualizacja: Czwartek, 5 maja (19:16)

Do 10 lat więzienia grozi 32-latkowi z okolic Konina podejrzanemu o zgw🤬cenie w Łodzi niepełnosprawnego umysłowo 19-latka. Poszukiwany mężczyzna sam stawił się na policję po tym, gdy w gazecie zobaczył swój portret pamięciowy.

Według policji, do zdarzenia doszło 20 kwietnia w okolicach przystanku tramwajowego przy skrzyżowaniu ulic Paderewskiego i Rzgowskiej w Łodzi. Do oczekującego na tramwaj 19-latka podszedł nieznany mu mężczyzna.

W pewnym momencie napastnik chwycił go za ramię i wykorzystując pewne upośledzenie umysłowe nastolatka, zaciągnął go do oddalonej o 200 metrów bramy. Tam w podpiwniczeniu komórek częściowo obnażył siebie i pokrzywdzonego, dotykając narządów płciowych, a następnie zgw🤬cił. Potem uciekł.

Na podstawie zeznań pokrzywdzonego sporządzono portret pamięciowy sprawcy, który opublikowano w mediach. Okazał się nim mieszkaniec okolic Konina, który pracował w Łodzi.

- Zobaczył swoją podobiznę w jednej z łódzkich gazet i w obawie przed rozpoznaniem, podczas pobytu w rodzinnych stronach sam stawił się w tamtejszej komendzie policji. 32-latek natychmiast został zatrzymany i przekazany łódzkim śledczym - relacjonował Adam Kolasa z łódzkiej policji.

Podejrzany częściowo przyznał się do winy; dotąd nie był karany. Przedstawiono mu zarzut zgw🤬cenia, za co grozi kara do 10 lat pozbawienia wolności. Śledczy uzależniają postawienie innych zarzutów od opinii biegłego medyka. Decyzją prokuratury wobec podejrzanego zastosowano dozór policyjny.

Koniec imprezy, nie ma takiego gw🤬cenia

podpis użytkownika

Nie warto się kłócić z ludźmi głupszymi od siebie ...
Zgłoś