Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Driver19cm 2025-01-12, 23:57
FilonN napisał/a:

Zostawił chińską hybrydę na biegu wstecznym i wysiadł. W moim szkopskim aucie jak masz odpalony silnik i otwierasz drzwi to automatycznie hamulec ręczny się zaciąga. Czy myjnia na wzniesieniu czy dołku to jeden c🤬j

Jak masz na N. Ale jak automat jest włączony na jazde, to c🤬ja ci się zaciąga możesz se otworzyć bagaznik, drzwi i schowek. I tak pojedzie

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
StickerBomb 2025-01-13, 0:55
Kto buduje...może po to żeby woda nie stała. Co za zjeb wysiada bez ręcznego czy wbicia biegu?
Zgłoś
Sidyk 2025-01-13, 5:49
Kto k🤬a nie zaciąga ręcznego ?!
Zgłoś
FilonN 2025-01-17, 23:28
Driver19cm napisał/a:

Jak masz na N. Ale jak automat jest włączony na jazde, to c🤬ja ci się zaciąga możesz se otworzyć bagaznik, drzwi i schowek. I tak pojedzie

Jesteś mało rozwinięty. Nagralem ci filmik 😂😂😂

[

[ Dodano 2025-01-18, 00:02 ]
Driver19cm napisał/a:

[ Dodano 2025-01-18, 20:40 ]
Sidyk napisał/a:

Kto k🤬a nie zaciąga ręcznego ?!

Driver19cm zwany teraz driver19mm
Zgłoś