👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kto ma linka do ich Facebookow??
Tam też jest ciekawie podejrzewam
Tam też jest ciekawie podejrzewam

U nas to samo przed świętami bedzie jak na myjniach kolejki sie pojawią.

Warto tez pomyslec ze myjac auto albo kupujac przy kasie hot doga inni czekaj w kolejce zeby zatankowac. Jak chcesz sie wysrac albo wypic kawke odjedz od dystrybutora, zaplac za paliwo i potem sie krec jak gowno w przerebli. Czy tak ciezko pomyslec o drugiej osobie?
A w tej sytuacjj dziwie sie ze nie zareagowala obsluga. Te myjki sluza tylko do szybkiego oczyszczania szyb. A nie zeby janusze myli tam cale swoje cacka.
A w tej sytuacjj dziwie sie ze nie zareagowala obsluga. Te myjki sluza tylko do szybkiego oczyszczania szyb. A nie zeby janusze myli tam cale swoje cacka.

Jaki jest największy szczyt buractwa ?
..........umyć całe auto myjką do szyb na stacji benzynowej

A potem ktos chce umyc szyby i cale.porysane od piasku. Powinni obydwoje dostac kopa.
Tacy powinni być policzeni za dodatkową usługę myjnia +200zł to by się możne nauczyli do czego to służy.
Shotterr napisał/a:
Pracowałem na stacji i gówno to jest a nie standard. Raz, dwa razy w roku się takie cebule trafią.
Może na CPN jeździ inny typ klientów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie