Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:23
Myślałem, że to żart
mygyry • 2021-12-12, 20:08
Wchodząc w nagłówek informacji, że niemieccy policjanci na demonstracji sprawdzają dystans za pomocą patyków, myślałem, że to jakiś tam click bait czy inny żart....

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Grymson 2021-12-13, 0:12 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Niuniek2000 2021-12-13, 0:22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
plastic 2021-12-13, 1:05 6
Zgłoś
maniu_1962 2021-12-13, 1:05 3
ProStreet napisał/a:

Słuchaj, ja osobiście się zaszczepiłem, nie mam nic do osób, które się nie zaszczepiły i nie zaszczepią (ich wybór) nie namawiam.
Mam dwóch lekarzy w rodzinie, którzy są inteligentnymi ludźmi i wiedzą to i owo o szczepieniach, oni mówią o tych szczepieniach same dobre rzeczy, sądzisz, że swoją najbliższą rodzinę by chcieli otruć? Ja sądzę, że nie.

I co Ci lekarze mogą wiedzieć? Sam producent wrzuca co chwilę nowe rewelacje. Podobno preparaty genetyczne (czyt. technologia), powszechnie zwane szczepionkami, znane są od 20-30 lat. Dlatego podobno są bezpieczne. W profilaktyce lub leczeniu jakich chorób wirusowych zostały wykorzystane? Z jakim skutkiem? Co efektem ADE? O tym nie mogę doczytać.

Szczepionka na dengę i Pandemrix.. .to osiągnięcia ostatniej dekady. Też były sprawdzone i bezpieczne

Czy szpryca na kowid działa? TAK! Ale przez 3-6 miesięcy. Później bez boostera (dopalacza) oj przepraszam, "dawki przypominajacej" jazda bez trzymanki. Na grypę też się szczepimy 4 razy na rok?
Zgłoś
konto usunięte 2021-12-13, 1:13 2
Zgłoś
PoProstuNIKT 2021-12-13, 1:21 3
Kilka foliarskich obrazków

weforum.org/agenda/2018/09/africas-rapid-population-growth-puts-povert...

Zgłoś
Wiewór 2021-12-13, 1:38 15
Zgłoś
Xenon 2021-12-13, 2:38
Zgłoś
ququa 2021-12-13, 8:30 10
Zgłoś
mygyry 2021-12-13, 8:36
Wydawało mi się, że zadałem proste pytania a jak na razie same jakieś posty z obrzucaniem się gównem.
To w końcu ważniejszy jest głos lekarzy czy rządzących?
Zgłoś
pecu1987 2021-12-13, 9:05 1
satariel napisał/a:

Jacyś idioci się zaraz zlecą i powiedzą, że w tv mówili eksperci, że to działa i to dla naszego bezpieczeństwa i powinno być tak u nas. Tymczasem w Austrii rok więzienia za które będziesz musiał zapłacić, jeżeli się nie zaszczepisz, a jak widać na 3 dawce się nie skończy, do tego już jest mowa o 5 fali. W Australii obozy, z których uciekają ludzie i są ścigani jak zwierzęta przez policję, za tylko pozytywny test. Tymczasem szczepionki działają tak:
Prezydent Siemianowic Śląskich stwierdził, ze to ściema i zaczął testować zaszczepionych z chorobami płuc. Wyszło mu coś takiego:
To dziwne, bo u nas 99% wg mediów to osoby niezaszczepione są w szpitalach.
Jeżeli nikt nie widzi w tym burdelu czegoś podejrzanego, to niech się rozpędzi w końcu, jebnie w ścianę i zrobi przysługę normalnym ludziom, którzy chcą żyć normalnie i nie użerać się z j***nymi faszystami z pie**oloną sieczką w mózgu po 10tej dawce szczepionki na psi ch*j w ich dupie.

W Belgii ponad 90% społeczeństwa zaszczepione jest na C-19. Jak będzie 100% zaszczepionych to UWAGA 100% zaszczepionych ludzi będzie trafiało do szpitala!

masz tu wyjaśnione skąd tylu chorych:

youtube.com/watch?v=3qC6QajAszU&t=7s

Co do tego raportu. Jeden raport z jednego dnia z jednego szpitala i na tym raporcie się opierasz?? Masz raport ze wszystkich szpitali w całej Polsce

"Wśród 50,7 tysięcy Polaków, którzy w tym roku zmarli na COVID-19, osoby w pełni zaszczepione stanowiły 7,5 procent. Ich średnia wieku wynosi 77,8 lat. Prawie 95 procent zaszczepionych, którzy zmarli na COVID-19, miało powyżej 60 lat."

Jestem załamany bo twój komentarz dostał najwięcej piw, aż niewiarygodne ilu folarzy jest na Sadisticu..... Ty się rozpędź, drzewo samo się znajdzie i może zaczniesz myśleć....
Zgłoś
ziomekromek 2021-12-13, 9:48 1
Zgłoś
woodpeck77 2021-12-13, 10:33 2
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2021-12-13, 10:36
pecu1987 napisał/a:

"Wśród 50,7 tysięcy Polaków, którzy w tym roku zmarli na COVID-19, osoby w pełni zaszczepione stanowiły 7,5 procent........

To i tak więcej niż twierdzą w reklamie szczepień...

A te 7,5% to średnia uwzględniająca miesiąc, w którym nie było osób w pełni zaszczepionych...
Zgłoś
stach_mysliwy 2021-12-13, 11:01 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem