Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Słuchaj, ja osobiście się zaszczepiłem, nie mam nic do osób, które się nie zaszczepiły i nie zaszczepią (ich wybór) nie namawiam.
Mam dwóch lekarzy w rodzinie, którzy są inteligentnymi ludźmi i wiedzą to i owo o szczepieniach, oni mówią o tych szczepieniach same dobre rzeczy, sądzisz, że swoją najbliższą rodzinę by chcieli otruć? Ja sądzę, że nie.
I co Ci lekarze mogą wiedzieć? Sam producent wrzuca co chwilę nowe rewelacje. Podobno preparaty genetyczne (czyt. technologia), powszechnie zwane szczepionkami, znane są od 20-30 lat. Dlatego podobno są bezpieczne. W profilaktyce lub leczeniu jakich chorób wirusowych zostały wykorzystane? Z jakim skutkiem? Co efektem ADE? O tym nie mogę doczytać.
Szczepionka na dengę i Pandemrix.. .to osiągnięcia ostatniej dekady. Też były sprawdzone i bezpieczne

Czy szpryca na kowid działa? TAK! Ale przez 3-6 miesięcy. Później bez boostera (dopalacza) oj przepraszam, "dawki przypominajacej" jazda bez trzymanki. Na grypę też się szczepimy 4 razy na rok?

weforum.org/agenda/2018/09/africas-rapid-population-growth-puts-povert...

To w końcu ważniejszy jest głos lekarzy czy rządzących?
Jacyś idioci się zaraz zlecą i powiedzą, że w tv mówili eksperci, że to działa i to dla naszego bezpieczeństwa i powinno być tak u nas. Tymczasem w Austrii rok więzienia za które będziesz musiał zapłacić, jeżeli się nie zaszczepisz, a jak widać na 3 dawce się nie skończy, do tego już jest mowa o 5 fali. W Australii obozy, z których uciekają ludzie i są ścigani jak zwierzęta przez policję, za tylko pozytywny test. Tymczasem szczepionki działają tak:
Prezydent Siemianowic Śląskich stwierdził, ze to ściema i zaczął testować zaszczepionych z chorobami płuc. Wyszło mu coś takiego:
To dziwne, bo u nas 99% wg mediów to osoby niezaszczepione są w szpitalach.
Jeżeli nikt nie widzi w tym burdelu czegoś podejrzanego, to niech się rozpędzi w końcu, jebnie w ścianę i zrobi przysługę normalnym ludziom, którzy chcą żyć normalnie i nie użerać się z j***nymi faszystami z pie**oloną sieczką w mózgu po 10tej dawce szczepionki na psi ch*j w ich dupie.
W Belgii ponad 90% społeczeństwa zaszczepione jest na C-19. Jak będzie 100% zaszczepionych to UWAGA 100% zaszczepionych ludzi będzie trafiało do szpitala!
masz tu wyjaśnione skąd tylu chorych:
youtube.com/watch?v=3qC6QajAszU&t=7s
Co do tego raportu. Jeden raport z jednego dnia z jednego szpitala i na tym raporcie się opierasz?? Masz raport ze wszystkich szpitali w całej Polsce
"Wśród 50,7 tysięcy Polaków, którzy w tym roku zmarli na COVID-19, osoby w pełni zaszczepione stanowiły 7,5 procent. Ich średnia wieku wynosi 77,8 lat. Prawie 95 procent zaszczepionych, którzy zmarli na COVID-19, miało powyżej 60 lat."
Jestem załamany bo twój komentarz dostał najwięcej piw, aż niewiarygodne ilu folarzy jest na Sadisticu..... Ty się rozpędź, drzewo samo się znajdzie i może zaczniesz myśleć....
"Wśród 50,7 tysięcy Polaków, którzy w tym roku zmarli na COVID-19, osoby w pełni zaszczepione stanowiły 7,5 procent........
To i tak więcej niż twierdzą w reklamie szczepień...
A te 7,5% to średnia uwzględniająca miesiąc, w którym nie było osób w pełni zaszczepionych...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie