Black Snake napisał/a:
K🤬a -.- matka za mną siedzi i się dziwnie na mnie patrzy. Dzięki ;/
To przy okazji przekaż że dzisiaj wieczorem niestety nie zdaże przyjść.
A tak na serio to czego sie spodziewaleś przeglądając sadistica ? Zdjęcia krajobrazów które byś mogł matce pokazać ?
askar, wiesz co zazwyczaj c🤬je, c🤬ki, cycki i jakieś pop🤬lone fetysze na hardzie. Poza tym urwane ręce, nogi, 'musk' hasający sobie wolno po ulicy to normalka. Wypadki samochodowe, faile itp. też. Ale kuźwa facet, który przebranego c🤬ja za mysz wsadza do pułapki i oglądający 'kochany synuś' może lekko dziwnie wyjść.
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
P🤬lone zwyrole ......... dobrze ze mu qrwa jeszce nie obciagnol ..............

Debilizm ludzi jest naprawdę zadziwiający, i to takie normalne w dzisiejszych czasach. Żeby choć na moment mieć swoje 5 min.

Po ilości wystawionych piw wnioskować można, że znaczna część sadoli to przygłupy skoro ich to jara.

un_nem napisał/a:
ale ma malego
i ta malutka dziurka
oto przyklad czlowieka z kompleksami ; >
w ten sposob leczy swoje problemy ;X

Jak to kilku kaskaderów udających idiotów nakłoniło tysiące idiotów do udawania kaskaderów.
cys23 napisał/a:
widzę, że nikt nie zwrócił uwagi na to, że dwóch typów nagrywa kut*sa...
ale wszyscy obejrzeli
No i co z tego?
Black Snake napisał/a:
K🤬a -.- matka za mną siedzi i się dziwnie na mnie patrzy. Dzięki ;/
Nie przegląda się Sadola przy rodzinie. Masz nauczkę.
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.