Bezmózgi chodzą na siłownie zamiast rozwijać się intelektualnie a nieudacznicy harują na budowie!
Jak masz mozg wiekszy od orzeszka to powinienies rozumiec ze rozwoj fizyczny jest rownie wazny. Cialo jest Twoja wizytowka
w jednym poście piszesz :
Zagazować sterydziarzy! Marnują tylko cenne zasoby ziemi.
w innym :
Cyklon B?! Chyba was powaliło! Tylko skończony sk🤬iel będzie żartował z obozów zagłady i nieszczęścia IIWŚ!
zdecyduj się w końcu czy wolno żartować z gazowania ludzi, czy nie

podpis użytkownika
Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Ziomeczku - widzę, że Twój poziom intelektualny jest na poziomie ziemniaka w pomidorowej. Wiesz co to porównanie ? Wiesz co to ironia ? Jeżeli skończyłeś OHP to bardzo mi przykro, że jest głupi i nie douczony nie potrafisz zinterpretować niektórych porównań

Odpowiedz na te twoje żałosne PS

Ps. - Łał zajebiście byłeś na siłowni brawo gratuluje ja chodzę od 2 lat
Ps.2 - Co ma polonez do ferrari ? A to, że i jedno i drugie to samochód tyle, że polonez pomimo tego, że jest również samochodem nigdy nie będzie taki ładny, wytrzymały, szybki, mocny i ekstrawagancki. Ferrari jest również samochodem ale ma wszystko czego nie ma polonez

Ps.3 - O siłowni wiesz tyle co ja o kościele... JAk pisałem bałwanie siłownia jest w szerokim tego znaczenia sportem. Możesz ćwiczyć SIŁE, WYTRZYMAŁOŚĆ, RZEŹBĘ, DLA ZDROWIA tj. FITNESS i pochodne. Więc kolejna wtopa

Ps.4 - Miłego dnia pół mózgu

Dla Twojej informacji przepracowałem 2 lata na budowie. Jakieś pytania?@Anonymouz popracowałbyś trochę na budowie to wiedziałbyś o co chodzi... no ale wracaj na swojego orbitrek'a i ostrożnie bo Ci się odciski zrobią !
Masa przedmiotów przenoszonych przez jednego pracownika, przy pracy dorywczej, nie może przekraczać:
A. 35 kg
B. 40 kg
C. 45 kg
wydaje mi się, że ta informacja Ci się przyda... wiesz, nie możesz się przemęczać na budowie bo później nie będzie siły jak pójdziesz do gym'u

Rozporządzenie Ministra Pracy i Polityki Socjalnej z dnia 14.03.2000 r. w sprawie
bezpieczeństwa i higieny pracy przy ręcznych pracach transportowych.
Dz.U.00.26.313, zm.: Dz.U.00.82.930, Dz.U.09.56.462
ułatwię Ci zadanie gdzie szukać mądrości życiowych

Chodzę również na crossfit i tajski boks więc nie martw się o moją siłę. Jest wystarczająca i nadal rośnie. Idź lepiej mieszać klej a ja wrócę do pracy nad swoją sylwetką i wszyscy będziemy zadowoleni internetowy pozerku. ;**wiesz, nie możesz się przemęczać na budowie bo później nie będzie siły jak pójdziesz do gym'u
![]()
p.s.
Polecam zakupić maść:

Pozdrawiam.

@Anonymouz popracowałbyś trochę na budowie to wiedziałbyś o co chodzi... no ale wracaj na swojego orbitrek'a i ostrożnie bo Ci się odciski zrobią !
Trzeba w ogóle nie mieć ambicji żeby za fizycznego robić.

@Anonymouz popracowałbyś trochę na budowie to wiedziałbyś o co chodzi... no ale wracaj na swojego orbitrek'a i ostrożnie bo Ci się odciski zrobią !
Ja pracowałem na budowie ale i tak musiałem biegać na siłkę , żeby utrzymać siłe itd. Budowa jest dobra na kondycję, elastyczne ciało itd. Ale siłowni nie zastąpi.
@ Betelgeuse
ziemniaka w pomidorowej.
Jadłem taką u pepiczków, nie polecam! Fu
podpis użytkownika

I to trafiło na FB?!