Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:23
Lee225 2025-11-12, 20:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pfefe 2025-11-13, 9:53
Lee225 napisał/a:

Czyli forumowy specjalisto stawiasz się ponad wiedzę lekarzy? Nie rozśmieszaj mnie. Wesz to Ty masz pod kopułą zamiast mózgu.

Tak. Pamiętasz ten czas gdy lekarze mówili że szczepionka na Covid jest najlepiej przebadana na świecie i na pewno nie powoduje zakrzepów w sercu? PAMIĘTASZ??
Zgłoś
Lee225 2025-11-13, 10:47
pfefe napisał/a:

Tak. Pamiętasz ten czas gdy lekarze mówili że szczepionka na Covid jest najlepiej przebadana na świecie i na pewno nie powoduje zakrzepów w sercu? PAMIĘTASZ??

Prąd istnieje od około 1800 roku, szczepionki na srovid od 2019 roku. Jeśli uważasz ,że nie ma w tym różnicy i nadal twierdzisz ,że wiesz lepiej to nic tylko gratulować mądrości i oświecenia.
Zgłoś
pfefe 2025-11-13, 11:30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Lee225 2025-11-14, 11:19
Zgłoś
pfefe 2025-11-14, 11:35
Zgłoś
Lee225 2025-11-14, 12:13
pfefe napisał/a:

Napiszę tak: skoro jest tak jak mówisz to znajdź sobie w internecie te badania przeprowadzone na 1000 pacjentów porażonych prądem i ich wyniki. Masz internet, ta "wiedza" jest "oczywista" więc będzie Ci super łatwo, 5 minut i gotowe. Sam dla siebie, nic mi nie musisz udawadniać

Tak... a jak coś mnie boli to wpisuję objaw i nagle okazuje się ,że jestem chory na raka. Sorry ale internet nie jest tak wiarygodnym źródłem jak lekarz który z takimi pacjentami ma do czynienia na co dzień, a jego stwierdzenia opierają się na badaniach i wywiadach przeprowadzonych z chorym. Wtedy lekarz może stwierdzić ,że faktycznie jest powiązanie.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem