👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jak na mój gust (a wiele widziałem) to ten po prawej r🤬a się z sędzią bo nie położył go do końca i jeszcze się szarpał

nie rozumiem czemu ten gosc z prawej wedlug sedziego wygral...
po pierwsze primo reka jego przeciwnika nie dotknela stolu, a po drugie w silowaniu sie na reke nie chodzi o to zeby uwalic sie na reke przeciwnika cala swoja masa tylko zeby rozwalic go sila miesni, a koles ewidentnie polozyl sie na lewa strone.
po pierwsze primo reka jego przeciwnika nie dotknela stolu, a po drugie w silowaniu sie na reke nie chodzi o to zeby uwalic sie na reke przeciwnika cala swoja masa tylko zeby rozwalic go sila miesni, a koles ewidentnie polozyl sie na lewa strone.

@li53cz3k
Gówno wiesz o słowniu, jeżeli uważasz, że nie wolno się pochylać
I również gówno wiesz o fizyce, jeżeli uważasz, że pochylanie sprawi, że twój ciężar ciała położy się na ręce przeciwnika -,- Chodzi o to by przenieść obciążenie na triceps i przedramię aby uzyskać największą silę.
Gówno wiesz o słowniu, jeżeli uważasz, że nie wolno się pochylać

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie