slawusdh napisał/a:
pie_r_dolicie, ja bym jej dal do pyska
![]()
Też bym ją nakarmił. Chudzinka taka...
@Wraith
W polsce mieszkam od 6 i się nie uczyłem ortografi od podstaw, wiec robienie błędów ortograficznych to już niestety dla mnie podstawa. Bo wątpie ze po 6 latach mieszkania w Rosi pisał byś bez błedów pod rosyjsku.
W polsce mieszkam od 6 i się nie uczyłem ortografi od podstaw, wiec robienie błędów ortograficznych to już niestety dla mnie podstawa. Bo wątpie ze po 6 latach mieszkania w Rosi pisał byś bez błedów pod rosyjsku.
Tak twarda suka jestem ale w dupę nie weźmie...
podpis użytkownika
Półgłówek jest Mędrcem wśród idiotów

wy tak o jej cipie a to dziecko przeciez pewnie ze 13 lat ma
to jest 'sławna" SceneSyll, która jeszcze nie tak dawno sama narzekała na jakąś 'scene' w galanach ,a sama glany nosi, uważam, że cały ten styl to czysta hipokryzja, lub po prostu pozerstwo.

O, SceneSyll xD
Nie ma to jak podbijać komuś popularnośc wstawiając go na sadistika
Nie ma to jak podbijać komuś popularnośc wstawiając go na sadistika

Fajna dziewczyna, i ma git rajstopki
cała na czarno - było by nudnie a tak jest sexi
a większość z was się nie zna takie Kozogłowy i jemu podobne pedały co do końca życia będą się ręką zadowalać przy filmikach shemale

a większość z was się nie zna takie Kozogłowy i jemu podobne pedały co do końca życia będą się ręką zadowalać przy filmikach shemale

podpis użytkownika
Husqvarna SM 125 S
"oh my goth"
@Kozoglowy: nie przesadzaj. "nie taki paszczur straszny jak się umaluje"
a co to jest to całe "SceneSyll"? bo ja to za stary na takie pierdoły chyba jestem :/

@Kozoglowy: nie przesadzaj. "nie taki paszczur straszny jak się umaluje"
a co to jest to całe "SceneSyll"? bo ja to za stary na takie pierdoły chyba jestem :/