Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mockba 2014-12-21, 12:37 5
Bezużyteczne bla bla bla bla... To na częsci pojda i juz ich nikt nie wykryje panie Kanciastogłowy.
Zgłoś
andreas460 2014-12-22, 1:44 3
Pan kierowca przypomina mi mamę Madzi...
Nie zdziwie się jeżeli okażę się że koleś jest w to zamieszany!

Hyc za granice! Ajfon k🤬a bęc!
Zgłoś
IOI 2014-12-22, 12:00 1
tylko po co ta szopka cala. co chwila ginie jakis ladunek i nikt sie tym specjalnie nie przejmuje, poniewaz kazdy przewoznik musi miec OCP (ubezpieczenie). ubezpieczyciel wyplaca odszkodowanie i po sprawie.
Zgłoś
m................3 2014-12-22, 14:17 1
Rutkowski to c🤬l i cwaniak. Tyle.
Zgłoś
Zacek 2014-12-22, 19:10 2
Teraz te Iphony rozlosuja w konkursach na FB bo nie maja folii na wyświetlaczu
Zgłoś
toms2m 2014-12-22, 19:23 11
Ja pierdziele, co ten facet ma już nasrane w głowie. OK rozumiem, niech ma te swoje biuro detektywistyczne, niech ma ten swój rutkowski patrol, z chłopakami, których zbierał chyba ze sklepu z odżywkami, ale do k🤬y nędzy, żeby już podrabiać policyjną oznakę i paradować z nią na wierzchu, to już powoli zakrawa o jakąś chorobe psychiczną
Zgłoś
chetek 2014-12-22, 20:17 7
Fajnie Rutkowskiego sparodiowali w Pitbulu, polecam.
Zgłoś
woofer51 2014-12-22, 21:14 2
Iphony zaj🤬i? A komu to gówno potrzebne
Zgłoś
tgdarek 2014-12-22, 22:04 1
Nie no k🤬a , detektorowi Rutkowskiewiczowi obstawię fryzjera . ten to ma naj🤬e w dyni i na niej
Zgłoś
Pallar_Anders_Visa 2014-12-22, 22:40 3
BongMan napisał/a:

@up
Na przykład sprowadzanie ze Szwecji polskich dzieci, porwanych przez tamtejszy wymiar sprawiedliwości, podczas gdy policja i polska dyplomacja drogą oficjalną mogła gówno zrobić.

No i sprawa Madzi z Sosnowca - gdyby nie Rutkowski, to partacka policja pewnie do teraz by szukała nieistniejącego porywacza.

Nie ma jak podniecać się starym milicjantem.
Zgłoś
_Azazel 2014-12-22, 23:53 1
Ta sprawa jest trochę grubymi nićmi szyta, w dzisiejszych czasach tiry o ładunku takiej wartości mają GPS na pace i każdy taki transport jest monitorowany, a każde zatrzymanie tira na dłużej musi być zgłoszone do centrali. Wiec musieliby wyładować całego tira, a to trochę czasu zajmuję, poza tym zmienili trasę, a jak już mówiłem jest to monitorowane.
Zgłoś
G................2 2014-12-23, 7:31 1
Rutkowski to przestępca i działa nielegalnie - prowadzi czynności detektywistyczne bez licencji (ma prawomocny wyrok, więc z automatu jest odbierana licencja) plus okrada swoich klientów (np. ojciec Krzysztofa Olewnika, a na pomorzu miał badać sprawę kradzieży ciągników - wziął 100k i zniknął). Sam miałem do czynienia z dwoma klientami oszukanymi przez tego pana...
przez tego pajaca i programy typu "Malanowski i partnerzy" ludzie mają z dupy wzięte wyobrażenie o moim zawodzie detektywa...
Zgłoś
Esperalx 2014-12-23, 14:33 1
BongMan napisał/a:

@up
Na przykład sprowadzanie ze Szwecji polskich dzieci, porwanych przez tamtejszy wymiar sprawiedliwości, podczas gdy policja i polska dyplomacja drogą oficjalną mogła gówno zrobić.

No i sprawa Madzi z Sosnowca - gdyby nie Rutkowski, to partacka policja pewnie do teraz by szukała nieistniejącego porywacza.

Specjalnie wszedłem na forumową część sadola żeby Ci odpisać.
P🤬lisz takie głupoty, że szkoda, że to nie Ciebie trzymała Magdalena W. trzymała w tym kocyku.
Gdybyś miał odrobinę chęci, to byś wiedział jak wyglądała ta, jak i inne sprawy Krzysztofa R.
Swoją drogą, Twój idol już dawno nie jest detektywem, z powodu braku licencji.
Zgłoś
_Azazel 2014-12-23, 17:03 2
Esperalx napisał/a:

Specjalnie wszedłem na forumową część sadola żeby Ci odpisać.
P🤬lisz takie głupoty, że szkoda, że to nie Ciebie trzymała Magdalena W. trzymała w tym kocyku.
Gdybyś miał odrobinę chęci, to byś wiedział jak wyglądała ta, jak i inne sprawy Krzysztofa R.
Swoją drogą, Twój idol już dawno nie jest detektywem, z powodu braku licencji.

O k🤬a, gościu, wygrałeś talon na k🤬ę i balon
Zgłoś
D................z 2014-12-25, 1:15 1
_Azazel napisał/a:

Ta sprawa jest trochę grubymi nićmi szyta, w dzisiejszych czasach tiry o ładunku takiej wartości mają GPS na pace i każdy taki transport jest monitorowany, a każde zatrzymanie tira na dłużej musi być zgłoszone do centrali. Wiec musieliby wyładować całego tira, a to trochę czasu zajmuję, poza tym zmienili trasę, a jak już mówiłem jest to monitorowane.

Jaki gps? ;DDD Nikt się w to za bardzo nie bawi, ba nawet o czymś takim nie słyszałem, ot masz dowieźć i tyle, jak coś się stanie to kierowca oraz szef odpowiadają.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie