Za drobną opłatą przyjmuje lekarz.
@:
Tyle się p🤬li ile to pisiory wpuścili brudasów ale dokumentów na to nie ma. Najlepsze że to od +-3 MSC (rządzi rudy) - wychodzą takie kwiatki więc przestań sam siebie okłamywać
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum."Między nami" - Malgorzata Tusk, dokształć się nieuku
"Standardowe to nie było. Nie powiem, że z dobrym efektem, bo przemoc nigdy nie daje dobrych efektów. Wszyscy moi koledzy dostawali, ale mój ojciec może bił trochę częściej i mocniej. Jedyny dzień, kiedy starał się być łagodniejszy, to Wigilia, ale i tak mu nie wychodziło." D.Tusk
"Chciałam odejść, gdy nasz synek miał półtora roku [...] Znalazłam. Zakochałam się, tak po prostu, nie wiadomo kiedy. Znowu ktoś zwracał na mnie uwagę". - Małgorzata Tusk
Nie musisz odszczekiwać, musisz wierzyć i ufać
Ale niby o czym to świadczy? Tusk został przewodniczącym rady Europejskiej jednym z najważniejszych ludzi w Europie, był i jest premierem polski. A ty kim jestes? Jakimś januszem z zap🤬dowa który wylewa swoje prawackie żale 😀
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówEuropa dużą, ale Polska już małą. Klasyka antypolskiego lewactwa.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.podpis użytkownika
Życie to choroba, co najszybciej zabija.Dowody są tak ewidentne, że nawet rząd pisu wyj🤬 za to swojego wice spraw zagranicznych, Dane z msz po audycie są jednoznaczne. Zaprzeczanie oczywistym faktom tylko ośmiesza i pogrąża pisobolszewików.
A co ma się trzaskowski do tego rząd pisu wpuszczal kozojebców?
Pomyliłeś historie ze swoją rodziną, ale widać próbujesz tę traume wyprzeć z pamięci
podpis użytkownika
czarna fortunaTypie wypier#alaj stąd Tusko-kmiocie! Ten typ zrujnował Polskę w przeciągu 8 lat. Stocznie poszły pod młotek za bezcen, OFE załatwione, luka VAT taka, że po pierwszym roku od objęcia rządów przez Pisiorów nagle sprzedaż paliwa o 1/3 wzrosła. Więc wyp🤬alaj z tym pachołkiem i popychlem. Jest tu jakiś ban na takich zjebów politycznego k🤬idołka? Mam w dupie Pisiorów, mam w dupie Platfusów, Konfederatów i innych zjebów partyjnych. Ale bilnas jest taki, że LOT i Orlen został odłowiony złodziejom z rąk. I gdyby nie PiSiory i tego nie byłoby w PL rękach. Więc ze wszystkich złodzei - ci akurat czemu się przyczynili. Platfusowe esbeckie rządy to wieczna stagnacja, degrengolada i j🤬y niedasizm. Zaraz do kasacji poślą: . TVP, PKP Cargo, Poczta Polska, ponownie będą próbować jebnąć LOT, a potem i Orlen. Komputer kwantowy już na śmietniku, Porty na Odrze i Mierzei - poszły się j🤬. Ledwo się dorwali do władzy, już spółki skarbu państwa wykazują straty. O czym my tu mówimy, k🤬a, matole polityczny?
A teraz spakuj mandżur i wyp🤬alaj w podskokach.
A co ma się trzaskowski do tego rząd pisu wpuszczal kozojebców?
podpis użytkownika
I balanced all, brought all to mind, the years to come seemed waste of breath, a waste of breath the years behind, in balance with this life, this death.Nie wiem stary jakie dragi nak🤬iasz, ale podziel się trochę.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Głosowaliscie warszawiacy na niego to macie xDD i bardzo dobrze wam.