👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jukej to ostra patologia zaudufanch ludzi sadzacgch zecsa zajebisci A są upadkiem cywilizacji.
Lata 90 2005 kto miał jakieś oszczędności? Gimbusy morda w kubeł do taty pytac5
Kriski napisał/a:
Schaby są bliżej kręgosłupa, tak z boku to przy odrobinie szczęścia może żołądek trochę podziurawić.
Ty wiesz gdzie jest żołądek? Facet go dźga pod pachę prawie i po łopatce.
Mega słabo, że nikt nic nie powiedział ale bardzo dobrze, że filmik dostał się do sieci i sprawce czekają długie lata dymania przez czarnych pod celą
Maniecky napisał/a:
Wszystko interpretujesz doslownie?
bo przedawkował tylko nie dotarło to do jego przepalonego łba
Chcom depopulowac ziemie. Tu macie dowód. Strzepiom na sile. Otfurzcie oczy. Wlonczcie myslenie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie