Dlaczego ten dron nie wleciał do gniazda i nie wysadził go w p🤬du jak ruskiego czołgu?
azerbah napisał/a:
Ta migracja zmienia lokalny krajobraz społeczny i kulturowy, pokazując, jak dynamicznie się rozwija nasz region.
Nasz się rozwija, czy Niemiecki degraduje? Wiesz, ja też się zastanawiam czy nie należałoby sp🤬alać już na wschód.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
wonszzagrodowy napisał/a:
granat nie wk🤬i tak samo jak ten dron xD
Ale ile ludzi ucieszy.
@AleksanderKuszeta: całe życie, mógł bym pracować na worki cementu ❤️ oby tylko, ktoś nogi do wiadra wkładał ! Całe życie uśmiechnięty. Tylko miski ryżu od Morawiec kiego by mieć siłę 💪
Siriuz napisał/a:
Nasz się rozwija, czy Niemiecki degraduje? Wiesz, ja też się zastanawiam czy nie należałoby sp🤬alać już na wschód.
A dokąd konkretnie chcesz „sp🤬alać na wschód”, skoro Rosję już stopniowo przejmują Chiny, a Bałkany czeka islamizacja przy braku granic i spinek Zachodu? Gdzie niby ten „wschód” wolności. W Mongolii? Na Syberii pod chińską jurysdykcją?
Bo póki co, to nasz rejon. Polska, Europa Środkowa. się rozwija, a nie degraduje.
To Niemcy są w recesji, z długami, które ścigają ich szybciej niż moralne rozkłady.
Więc może nie uciekaj. Może lepiej tu trzymać pozycję, zanim cała mapa się przewróci.
Przec🤬lonyGit napisał/a:
To teraz spuszczać im na głowy reklamówki ze szczynami od butloszczochów. Jednak Hitler miał rację z eksterminacją cyganów i ż🤬dów, tylko Polaków mógł oszczędzić
Chyba spałeś na lekcjach historii, dla nazioli każdy naród słowiański, w tym Polacy, to byli Untermensche albo Haftlingi. Nssz los to było być tępą siłą roboczą, a ktokolwiek się stawiał ...do obozu albo na rozwałkę. Naziolstwu i ich lachociągom należy się tylko kula w potylicę.
Widzialem kiedys jak dzikie plemio9na w amazonii strzaelaja z luku do helikoptera i jakos mi sie skojarzylo xD
i cyk cygan gruzem wali a miał być na obiad, cóż za marnotrawstwo
TwójCzarnyPan napisał/a:
Znowu te boty. Czemu administracja nie banuje?
J🤬y mi na priv pisał jakieś bzdury religijne ;p
0:42 kuurvva Rychu Peja kameruje , już wtedy nie umiały z dronami
[ Dodano: 2025-06-21, 00:07 ]
icdn.cda.pl/vid/thumbs/ced7025fa52813ef511124d117c42c6e-15.jpg_ooooxoo...
0:42 Rychu peja kameruje
[ Dodano: 2025-06-21, 00:07 ]
icdn.cda.pl/vid/thumbs/ced7025fa52813ef511124d117c42c6e-15.jpg_ooooxoo...
0:42 Rychu peja kameruje