P................1
2013-03-31, 20:48
Myślę, że w tym temacie trochę wiem, bo sam byłem na Erazmusie w Islandii. Polki przez hiszpanów i włochów uważane są za najłatawiejsze, oni dobrze wiedzą, że spokojnie mogą zaciagnac je do lozka bo sa dla nich egzotyczni. Kiedy rozmawiałem z hiszpanem i pytałem sie czy ma rownie duze powodzenia w kraju to stwierdzil, ze jest przecietny i zadna dobra dupa na niego nie spojrzy, ale tutaj może spokojnie r🤬ać nasze rodaczki. Nie powiem, bo sam miałem 2-3 okazje aby zaliczyć austryjaczke czy szwedkę, ale miałem dziewczyne i uczciwy ze mnie facet więc podziękowałem.
P................9
2013-03-31, 21:55
Panowie na pocieszenie ja uwazam ze tylko biale jest ladne
N................s
2013-04-01, 9:50
NSZowiec napisał/a:
Niestety w dzisiejszych czasach erasmusów i innych wymian studentów białe kobitki uwielbiają się puszczać z egzotycznymi ciapatymi, murzynami czy też z jakimiś maczo meksykańcami/hiszpańcami, jak laska da dupy zagranicznemu typowi to już zgrywa taką światową
Pewnie jeszcze nie zamoczyłeś i zazdrościsz
pemb napisał/a:
Przeciwnicy kontaktów seksualnych polskich kobiet z kolorowymi, a sami by chcieli przelecieć azjatkę albo murzynkę.
Nigdy nie byłeś chłopcze w większym błędzie.
Obrzydliwe.
Paula89 napisał/a:
Panowie na pocieszenie ja uwazam ze tylko biale jest ladne
Na prawdę, od razu lepiej na sercu
Dziękuję.
p................b
2013-04-01, 18:49
@up
Kwestia gustu.
Pozdrawiam
prawda ziomek przyjechał do nas i jest Mudzyn i już nie jedną suna
looser co to k**wa znaczy ? Nie ma takiego słowa w języku polskim,debile używajcie polskich słów bo własną mowę zapomnicie
podpis użytkownika
Rzeczpospolito Ślónsko