Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:58
T3RMINATOR 2023-07-19, 13:26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
0dbytBiskupa 2023-07-19, 14:29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
BambiPMT 2023-07-19, 14:39
Zgłoś
0dbytBiskupa 2023-07-19, 14:54 1
Zgłoś
Kriski 2023-07-19, 15:08 1
Red90 napisał/a:

A na słowo nie wystarczy ? Linka wkleić z powodów regulaminowych.... polecam wizytę na portalu cmg24

Na słowo? Dobre sobie. Linki podaje się w inny sposób, za ruble tego nie uczą.
Zgłoś
konto usunięte 2023-07-19, 15:21 8
Zgłoś
gen.T.Rozwadowski 2023-07-19, 17:15 1
Angel napisał/a:

Wtedy można zgłosić takiego do obsługi forum

A to nie jest tak, że to nie Ty, jakiś zdechły_śledź54 czy jakoś tak, rządzi na tym portaliku bo..., wiesz..., co się dzieje na wschodzie....
To nie on dyktuje Tobie co możesz puszczać, a co usuwać i jeszcze banować za treści, które mu się nie podobają bo Putin! Bo ruskie onuce! I ruskie onuce Putina! I...
Zgłoś
Nakwasowanyy 2023-07-19, 17:24 4
Często widuję Ukraińców np idących ścieżką rowerową jakby nigdy nic, widziałem też dwie Ukrainki przechodzące przez sam środek skrzyżowania na ukos powolutku rozmawiając ze sobą... Ja nie wiem jak oni tam żyją na wschodzie, zacofanie mocno.
Zgłoś
loptih 2023-07-19, 18:27
Zgłoś
Takafura 2023-07-19, 23:41
Zgłoś
konto usunięte 2023-07-20, 0:05
Red90 napisał/a:

Na rondzie prosto

i w czwartek w lewo
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem