Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
Na ryby...
konto usunięte • 2012-08-18, 0:39
Trrrnnn... Trnnn...

-Halo.
-Siema Jurek.
-No siemanko.
-Ładna pogoda dzisiaj może byśmy poszli na ryby co?
-Ryby? Ale przecież ja nie umiem łowić
-A kto ci każe łowić, nalewasz i pijesz

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Crane94 2012-08-18, 19:05
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-18, 19:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ArkaSzatana 2012-08-18, 20:40
Bo się jeździ na ryby żeby łowić, i na "ryby", tak samo jak są studia i "studia"
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-18, 22:48
kaelem napisał/a:

Nie masz takiego czerwonego guziczka "USUŃ" ? Kolegom powysyłał linka, żeby się polansować i już nie chodzi mi o tylko ten przypadek, ale wiele wiele innych, żal się w sercu ściele gęsto, że poziom jakości spada na rzecz ilosci:/ Tu nie powinno być pełnej demokracji jeżeli w grę wchodzi marność...

Nie masz takiego paska w przeglądarce po prawej stronie do przewijania?

Poza tym nie wysyłam linka do kolegów żeby mi wystawili piwo ( masz ciekawy tok myślenia ). Mam lepsze rzeczy do roboty. Skoro ktoś wchodzi specjalnie w temat który mu się nie podoba i loguje się tylko po to aby hejtować. To po prostu nie ma innej opcji wytłumaczenia, że ta osoba ma po prostu wakacje.

Ale już niedługo, jeszcze tylko 2 tygodnie i sadistic odetchnie od gimbazy.
Zgłoś
kaelem 2012-08-19, 1:05
Szeryfian napisał/a:

Nie masz takiego paska w przeglądarce po prawej stronie do przewijania?

Poza tym nie wysyłam linka do kolegów żeby mi wystawili piwo ( masz ciekawy tok myślenia ). Mam lepsze rzeczy do roboty. Skoro ktoś wchodzi specjalnie w temat który mu się nie podoba i loguje się tylko po to aby hejtować. To po prostu nie ma innej opcji wytłumaczenia, że ta osoba ma po prostu wakacje.

Ale już niedługo, jeszcze tylko 2 tygodnie i sadistic odetchnie od gimbazy.

zajmiesz się wtedy algebrą, wynoszeniem śmieci, jak już rodzice włączą instynkt rodzicielski, zajmiesz się sobą, bo jw. Tępe będzie kontynuowanie Twojego odzewu, wiec strzęp się na podwórku. P.S. Spójrz czopeczku na mój wiek, sprawdź w ministerstwie oświaty, kiedy wprowadzili gimnazja i odpisz poprawnie, bo coś mi się wydaje, że wpadłeś.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-19, 1:51
kaelem napisał/a:

Spójrz czopeczku na mój wiek.

Jaja obrosły i myśli że dorosły
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem