Oj k🤬a, za takie coś byłby wp🤬l na siłowni. Nie ma bata, gość dostałby ostro w skórę.

Co się tak bulwersujecie, obaj są czarni to pewnie rodzina więc mu wybaczy

arnold92 napisał/a:
Prawda jest taka, że nie tylko czarni kradną, ale też biali. Polaczki z Niemiec ostatnio nawet ciągniki kradną.... Żenua... Najpierw popatrzmy na siebie by później coś pisać, mówić o innych.
Popraw rurki, bo Cię w cipę cisną.
ayawaya napisał/a:
Ale nóg to chyba nie robi
![]()
W takim razie jaka partię mięśni rozwijają przysiady?
Co mu się nie chciało schylać? Po prostu ten na ziemi był inny. U nas są trzy różne rodzaje dziesiątek i każda waży inaczej. Nic fajnego mieć o pół kilo więcej z którejś strony. Albo dwa i pół, bo ruskie "dziesiątki" ważą 12.5
.

k🤬a jakie to prawdziwe, jak smutnym c🤬jom nie chce się sztangi samemu zmontowac

koziol666 napisał/a:
Jednak ludzie mają rację co do murzynów..
zwierzęta bez wyobraźni, zaj🤬 mu lżejszy niż założył sobie na prawy
Rozbujany jak p🤬da która ćwiczy od tygodnia na siłce. Góra spoko, ale nogi jak u bociana.
Ja to myślałem, że hejty należą się czernej p🤬dusi za nogi, k🤬a jak zapałki, 0 łydki, p🤬duś.

@sidian
Też u siebie mam ruskie 10kg. Od zawsze rekordy i serie na nich były jakieś trudniejsze. Po zważeniu miały nieco ponad 11kg.
Też u siebie mam ruskie 10kg. Od zawsze rekordy i serie na nich były jakieś trudniejsze. Po zważeniu miały nieco ponad 11kg.

ayawaya napisał/a:
Ale nóg to chyba nie robi
![]()
Dokładnie k🤬a...
Siada 140kg, dokłada talerzy do 180 czy 170, no ale k🤬a nie robi nóg wg ciebie bo zobaczyłeś jego łydki. Idź się w łeb p🤬lnij.
Gość ma długie kości piszczelowe + krótką łydkę co jest u murzynów częstym zjawiskiem.
Ty byś tego ciężaru, którym on robi nawet ze stojaków nie uniósł.