📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@keyti
Taka sama jaką lejesz do samochodu< tylko u Nas udaje 95.
Swego czasu, często jeżdżąc przez Luksemburg lałem 91, bo i taka była, zresztą w niczym nie gorsza.
Taka sama jaką lejesz do samochodu< tylko u Nas udaje 95.
Swego czasu, często jeżdżąc przez Luksemburg lałem 91, bo i taka była, zresztą w niczym nie gorsza.
@ kinektel
Ale policja ma być od tego chyba żebyś się czuł bezpiecznie idąc po drodze, a nie od tego żebyś się bal idąc ze cie zatrzymają czy tam przeczepia, A poza tym to sprzedam Golfa II.
Ale policja ma być od tego chyba żebyś się czuł bezpiecznie idąc po drodze, a nie od tego żebyś się bal idąc ze cie zatrzymają czy tam przeczepia, A poza tym to sprzedam Golfa II.

W 20-ej sekundzie zamarłem jak zobaczyłem ceny - myślałem że to Radom.
Jakiś czas temu w moim mieście ukradziono dla małolata bluzę hwdp. Tak poprostu ktoś do niego podszedł, kazał zdjąć, zabrał i poszedł w swoim kierunku. Małolat "JP na 33% bo trochę się boje" pobiegł odrazu na policje. Policjanci musili mieć niezłą bekę, pewnie trudno było zachować profesjonalizm i nie zgnić z "młodocianego gangstera". O tym przypadku napisano w gazecie, pewnie też dla beki
.
Boisz się bo masz coś na sumieniu ? Ja jakoś się nie boje, mogę iść normalnie ulicą i nie zatrzymują mnie ani nie zaczepiają.

small90 napisał/a:
@ kinektel
Boisz się bo masz coś na sumieniu ? Ja jakoś się nie boje, mogę iść normalnie ulicą i nie zatrzymują mnie ani nie zaczepiają.

@kinektel szkoda tylko, że policja nie robi nic z dresami, ich jedynym zadaniem jest zbieranie mandatów, jak ci ukradnie ktoś rower to trudno, przecież nie będą się przemęczać aby coś z tym zrobić.

@kinektel
skąd ty się k***a urwałeś, pewnie masz rodzinkę w psiarni lub po prostu chodzisz jak matoł po tej ziemi i nie wiesz co się wokół ciebie dzieje
chcesz się pieprzyć idź do sądu - chcesz sprawiedliwości idź do burdelu

skąd ty się k***a urwałeś, pewnie masz rodzinkę w psiarni lub po prostu chodzisz jak matoł po tej ziemi i nie wiesz co się wokół ciebie dzieje
chcesz się pieprzyć idź do sądu - chcesz sprawiedliwości idź do burdelu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie