Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hose88 2018-11-28, 15:09 3
TT4 napisał/a:

E39

To beemka 3, E46.
Zgłoś
dmnunited 2018-11-28, 16:55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
OblesnyKnur 2018-11-28, 18:46
Debil dobieral muze do tego filmu!
Zgłoś
4man 2018-11-28, 18:47 1

14 lipca 2014 o 11:43
10 lipca miałam kolizje właśnie z manewrem skrętu w lewo. Jechalam prawym pasem ruchu zwolnilam wrzucilam kierunkowskaz spojrzalam w lusterko, stala za mną ciężarówka która zwolniła po czym spojrzalam jeszcze raz i zaczelam skręcać w lewo na skrzyżowaniu. Po rozpoczęciu manewru poczulam uderzenie samochodu który postanowił wyprzedzić ta ciężarówkę znajdująca się za mną i podejrzewam ze kierująca pojazdem wyprzedzajacym nie spodziewała się ze przed ciężarówka jestem ja. W wyniku czego uderzyła we mnie z ogromna prędkością policja skierowała sprawę do sadu i zatrzymali nam prawo jazdy

Odpowiedz
Bartosz Nadwodny pisze:
14 lipca 2014 o 14:22
Witam,

w tym przypadku biegły zbada, który kierowca samochodu był sprawcą wykroczenia kolizji lub przestępstwa spowodowania wypadku drogowego. Jak biegły oceni, kto był odpowiedzialny za to zdarzenie drogowe, to zostanie skierowany do Sądu wniosek o ukaranie (jeżeli kolizja była wykroczeniem) lub akt oskarżenia przeciwko sprawcy całego zajścia.
Drugą kwestią jest zatrzymanie prawa jazdy. W tej sytuacji Policja wyśle wniosek o zatrzymanie prawa. Można ewentualnie temu zapobiec poprzez napisanie wniosku o nieuwzględnienie wniosku Policji o zatrzymanie prawa jazdy, co może doprowadzić do zwrotu Pani dokumentu prawa jazdy.
Zgłoś
noir 2018-11-28, 18:58
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2018-11-28, 19:10
Zgłoś
konto usunięte 2018-11-28, 19:22
4man
jesteś kobietą, więc logicznie rozumujesz po kobiecemu,
ale pocieszę cię,
jeśli sąd też będzie kobiecy
bez względu na fakty i jakąkolwiek sensowne tłumaczenia obu stron,
przyzna ci rację
Zgłoś
konto usunięte 2018-11-28, 19:24
moje miasto
Zgłoś
konto usunięte 2018-11-28, 19:25 1
jeśli ktoś myśli że można wyprzedzać na skrzyżowaniu, niech od razu spali prawo jazdy, a ty
lala, jeśli tak myślisz, wsadż sobie je w dupę
Zgłoś
PanMirek 2018-11-28, 19:49
Przyblizylem i dementuje ta wersja przedliftowa bmw e39 miala zainstalowany kierunek i byl on nadany w momencie proby skretu. Agresywny chlopek w audi seri trzeciej chcial pokazac jak to jego dynamiczny bolid goruje na bmw, ale niestety nie zdazyl, zabraklo mocy w podkreconym 1,9 tdi.
Zgłoś
petru23 2018-11-28, 20:54
Zgłoś
killua 2018-11-28, 22:17
Zgłoś
ellsworth 2018-11-28, 22:19 3
Zgłoś
killua 2018-11-28, 22:20
PS: w starych audi montowali tylko jedne działające drzwi? że goście wyskoczyli z prawych przednich ?
Zgłoś
werther 2018-11-28, 22:31 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem