👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mare30ks napisał/a:
dlatego psy sa lepsze od tych nieczulych siersciuchow
Nie.
Mój tak samo reaguje.
Jak tylko usłyszy magiczne zaklęcie "dwór", to choćby odsypiał kaca po imprezie zrywa się na 4 łapy i dostaje powera jak po kokainie.
Jak tylko usłyszy magiczne zaklęcie "dwór", to choćby odsypiał kaca po imprezie zrywa się na 4 łapy i dostaje powera jak po kokainie.

Dałem browar bo moja amstafka reaguje identyko
Ale po 5min jazdy już jej się odechciewa i marudzi

haha świetna kuleczka : D Moje też reagują na "zostajesz i jedziemy" , szczególnie kiedy wybieram się gdzieś autkiem.. po za tym autor filmiku troszkę moduluje głosem więc piesek po prostu wyuczony jak ma się zachowywać po wypowiedzeniu jakiegoś zdania

świetny pienio, kit z tym ze to początek nowej rasy ale widać ze oddany

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie