Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Salvador34 2025-02-22, 0:36
Rzut wykonał biörgen skurvensen, zawodnik klubu puszcza Niepołomice
Zgłoś
zasranka 2025-02-22, 9:15 1
winters506 napisał/a:

Krzesłem w dziewczyny, śmieć j🤬y.

@winters506: mój ci on, będziesz dobrym alkimenciarzem i bankomatem. Nie przejmuj się komentarzami kochających łobuzów 😘
Zgłoś
Aligejtor 2025-02-22, 14:32 1
winters506 napisał/a:

Krzesłem w dziewczyny, śmieć j🤬y.

cioto białorycerzu
Zgłoś
mazga50 2025-02-22, 16:52
JoSeed napisał/a:

Nawet jak nie trafił w nią, to trafił w talerz z zupą... Pomidorowa ciężko się dopiera, laska będzie zdruzgotana

To fasolka po bretońsku.

[ Dodano 2025-02-22, 16:54 ]
Markosz__ napisał/a:

Biało rycerze j🤬i, na końcu pewnie by jemu dupy dała bo łobuz kocha najbardziej a wy dalej możecie jechać kapucynów w swawojce z obitymi mordami

W sławojce, jak już.
Zgłoś
ConantheBarbarian 2025-02-23, 7:24 1
Dobra robota, młodzieńcze. Ta paskudna suka musiała dostać w twarz w pewnym momencie swojego życia. Such as is the life of a cunt.

podpis użytkownika

"What is the best thing in life? To crush your enemies, to see them driven before you and to hear the moans of their women!"
Zgłoś
Rangraf 2025-02-24, 1:45
Dostał niemetalową łyżkę
Zgłoś
C................i 2025-02-25, 16:34
bardzo dobrze bić k🤬y w głupi łeb !!!
Zgłoś