Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 15 minut temu
pakicito 2012-12-19, 15:14
jedyne co lubię w zimie, to umiejętności kobiet za kierownicą
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-19, 15:32 1
niejakub napisał/a:

Jak Filip z konopi (siewnej)

Filip to określenie zająca, więc nie pisz tego z wielkiej.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-19, 17:16
Szybki test zawieszenia, rany ale robicie problemy... no i babka przy okazji naprawiła swój błąd skrętu w prawo, na pewno nie chciała tego zrobić. No i proszę 2 pieczenie na jednym ogniu, ahh te kobiety, a ja głupi bym na to nie wpadł i jechał na około.
Zgłoś
hrabia9933 2012-12-19, 17:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Quovadis 2012-12-19, 17:43 1
Powiedziałbym, że to już było ale nie mówię, że było ponieważ jestem nawalony jak prosiak i nie znajdę po tagach. A jeżeli nie znajdę po tagach to dostane ostrzeżenie. Wtedy zrobi mi się smutno, ponieważ kobieta mnie przed świętami zostawiła i popsuła mi plany na sylwestra co za tym idzie muszę szukać ratunku abym nie został jak palec w ostatniego sylwestra. Wiec idąc do meritum wypowiedzi, było ale nie ma. Jest ale nie znajdę.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-19, 17:56
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~CanesPL 2012-12-19, 18:30 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-19, 18:36
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-20, 0:28
Nie mów że, ona pijana?... No baa!
Zgłoś
meatball 2012-12-20, 20:15
Chyba koncertu Pink Floyd słuchają.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem