Krążyła kiedyś anegdota, że jakaś laska puszczała się z psem.
Starzy laskę nakryli i się z nim sczepiła, przyjechało pogotowie i lekarz chciał zrobić zastrzyk rozkurczowy ale pies się pieklił i do lekarza startował, na co lekarz do ojca laski:
"weź pan zięcia, bo mnie gryzie"
Starzy laskę nakryli i się z nim sczepiła, przyjechało pogotowie i lekarz chciał zrobić zastrzyk rozkurczowy ale pies się pieklił i do lekarza startował, na co lekarz do ojca laski:
"weź pan zięcia, bo mnie gryzie"
podpis użytkownika
Z c🤬jem i z prądem żartów nie ma!

Penis captivus
Penis captivus (łac. penis uwięziony) – stan, w którym penis zostaje zatrzymany w pochwie podczas stosunku seksualnego i nie ma możliwości jego wysunięcia, bez względu na stopień erekcji. Przyczyną tego stanu jest zaciśnięcie z dużą siłą mięśni pochwy na penisie.
Penis captivus zdarza się jako chwilowy, prawidłowy element zachowań kopulacyjnych u niektórych gatunków, w tym człowieka.
Penis captivus (łac. penis uwięziony) – stan, w którym penis zostaje zatrzymany w pochwie podczas stosunku seksualnego i nie ma możliwości jego wysunięcia, bez względu na stopień erekcji. Przyczyną tego stanu jest zaciśnięcie z dużą siłą mięśni pochwy na penisie.
Penis captivus zdarza się jako chwilowy, prawidłowy element zachowań kopulacyjnych u niektórych gatunków, w tym człowieka.
To jest wina tylko i wyłącznie debilnego społeczeństwa, które to ogląda.

xenofantor napisał/a:
ale ta dupa to pierwsza klasa, ma ktos namiar na nią
Ty uważaj, jej mąż to komandos.
W moim mieście pewien proboszcz się w ten sposób zakleszczył, musieli ich rozdzielać w innym województwie, bo co by sobie parafianie pomyśleli. Jeszcze by się taca uszczupliła

vaas21 napisał/a:
W moim mieście pewien proboszcz się w ten sposób zakleszczył, musieli ich rozdzielać w innym województwie, bo co by sobie parafianie pomyśleli. Jeszcze by się taca uszczupliła
![]()
![]()
![]()
Taka sytuacja przytrafiła się w każdym mieście, jak ta że koleś sobie zrobił zapiekankę z grzybów i ojciec mu ją zjadł i trawnik odkurzał czy tam dywan odśnieżał (są różne wersje)
A z tym zakleszczaniem się ludzi to c🤬ja prawda

Cyrk napisał/a:
Przecież to jest możliwe tylko u niektórych zwierząt (mi. psów). Ze względu na budowę narządów płciowych takie "wczepienie" jest u ludzi po prostu niemożliwe.
Oczywiscie jest możliwe

To nie jest tak że coś się "zahacza"

Tak wiem każdemu sie wydaje "aaa taki tam skurcz to niech sie rozkurczy"