Hej ruski pomiocie. Dalej płacą wam w rublach za komentarze? Szkolenia dalej pod petersburgiem ? Premia roczna nadal w postaci kilograma cebuli i dwóch kilo ziemniakuuufff?
Tyle pytań, tak mało odpowiedzi ....
ruskie maja problem z językiem bo nie znają obcych np. angielskiego
wyszedł The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered bez języka rosyjskiego i ruskie sami biją sie między sobą kto zna eng a kto nie bo muszą przyzwyczaić sie do tego żę będą pomijani haha to nic ich pirackie wersje spejlanie są uszkadzane haha
Co im się dziwić, kto chciałby być mięsem armatnim w rozgrywkach pomiędzy światowymi złodziejami... Ja bym mógł iść na front, ale tylko pod takim warunkiem że tylko ci co idą na front(w wypadku wojny) mają prawo głosu w wyborach powszechnych. Za takie państwo mógłbym zginąć. A nie że nam bezmózgi, złodzieje i celebryci układają Polske a jakby co to pierwsi sp🤬ola.
Właśnie nieświadomie napisałeś dlaczego kobiety przez setki lat nie miały prawa głosu

Co im się dziwić, kto chciałby być mięsem armatnim w rozgrywkach pomiędzy światowymi złodziejami... Ja bym mógł iść na front, ale tylko pod takim warunkiem że tylko ci co idą na front(w wypadku wojny) mają prawo głosu w wyborach powszechnych. Za takie państwo mógłbym zginąć. A nie że nam bezmózgi, złodzieje i celebryci układają Polske a jakby co to pierwsi sp🤬ola.
Dziwię się, że wszystko gile idą jak pedały z koszyczkami. Żeby im jakiś spadły knur wodą z gówna pochlapał
Ojcem ich bandera - kolaborant i tchórz - dzieci wziely z niego co najlepsze. HA TFU!
Cenne spostrzeżenie. Faktycznie tacy ludzie powinni mieć większe znaczenie w decydowaniu o kształcie państwa.
Cenne spostrzeżenie. Faktycznie tacy ludzie powinni mieć większe znaczenie w decydowaniu o kształcie państwa.
Dokładnie. Mogą iść na front aby sami ustalić granice swojego państwa