Hej ruski pomiocie. Dalej płacą wam w rublach za komentarze? Szkolenia dalej pod petersburgiem ? Premia roczna nadal w postaci kilograma cebuli i dwóch kilo ziemniakuuufff?
Tyle pytań, tak mało odpowiedzi ....
ruskie maja problem z językiem bo nie znają obcych np. angielskiego
wyszedł The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered bez języka rosyjskiego i ruskie sami biją sie między sobą kto zna eng a kto nie bo muszą przyzwyczaić sie do tego żę będą pomijani haha to nic ich pirackie wersje spejlanie są uszkadzane haha
Co im się dziwić, kto chciałby być mięsem armatnim w rozgrywkach pomiędzy światowymi złodziejami... Ja bym mógł iść na front, ale tylko pod takim warunkiem że tylko ci co idą na front(w wypadku wojny) mają prawo głosu w wyborach powszechnych. Za takie państwo mógłbym zginąć. A nie że nam bezmózgi, złodzieje i celebryci układają Polske a jakby co to pierwsi sp🤬ola.
Właśnie nieświadomie napisałeś dlaczego kobiety przez setki lat nie miały prawa głosu

Co im się dziwić, kto chciałby być mięsem armatnim w rozgrywkach pomiędzy światowymi złodziejami... Ja bym mógł iść na front, ale tylko pod takim warunkiem że tylko ci co idą na front(w wypadku wojny) mają prawo głosu w wyborach powszechnych. Za takie państwo mógłbym zginąć. A nie że nam bezmózgi, złodzieje i celebryci układają Polske a jakby co to pierwsi sp🤬ola.
Dziwię się, że wszystko gile idą jak pedały z koszyczkami. Żeby im jakiś spadły knur wodą z gówna pochlapał
Ojcem ich bandera - kolaborant i tchórz - dzieci wziely z niego co najlepsze. HA TFU!
Cenne spostrzeżenie. Faktycznie tacy ludzie powinni mieć większe znaczenie w decydowaniu o kształcie państwa.
Cenne spostrzeżenie. Faktycznie tacy ludzie powinni mieć większe znaczenie w decydowaniu o kształcie państwa.
Dokładnie. Mogą iść na front aby sami ustalić granice swojego państwa
W razie wojny to u nas w Polsce tak nie będzie bo mamy tylu kozaków którzy drą mordy żeby ukry wyp🤬alały bronić ojczyzny że wojsko polskie w tydzień mobilizacji nazbiera 2mld samców i 1mln samic.
Jak pokazuje historia to wlasnie zawsze tak bylo. Nie raz nie dwa broni dla wszystkich nie starczylo. Tylko za ukrow mi nie kazcie walczyc bo za to plemie koczownicze nie zamierzam.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
no nie. na front zazwyczaj idzie dno także lepiej żeby potem nie wybierali.