Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
ConantheBarbarian 2025-01-03, 6:35
@RozjebieCiMatke

sadistic.pl/let-it-snow-vt567902.htm

podpis użytkownika

"What is the best thing in life? To crush your enemies, to see them driven before you and to hear the moans of their women!"
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-01-03, 6:48 3
Angevil napisał/a:

Po co mu opowiadasz
Skoro tak na lewaków jedzie to pewnie z konfy jest a oni o tej porze już nic nie przeczytają bo nie potrafią czytać. Tam jest tylko jeden koleżka co czyta wszystko innym w zamian za opylenie pęta z połykiem, takie zwyczaje w tradycjach onuc
***** *** i ich też

Zgłoś
Angevil 2025-01-03, 7:34 1
@Kogucik_Bałamucik

Kiedyś jak już wreszcie dostaniesz w jape bo kiedyś z piwnicy wychodzić musisz, może wtedy zajarzysz, że nawet żartowanie sobie w ten sposób jest szkodliwe i szerzy ruską propagandę. Także przyjmij moje szczere hatfu i ogarnij się dzieciaku.

podpis użytkownika

I tak to jest.
Zgłoś
bigo 2025-01-03, 8:45 1
Dopiero po chwili zauważyłem, że na ziemii leżą jakieś papierki, kubeczki, butelki 😅 Najpierw zdziwiłem się skąd tyle śmieci w Japonii, a dopiero potem zauważyłem tą nieposprzątaną stertę.
Zgłoś
gucio_gu 2025-01-03, 11:11
RozjebieCiMatke napisał/a:

Wiem kto mógłby te śmieci posprzątać
Bo tyle tego, że aż dech zapiera.

generalnie to on nie żyje ,Zabili go w więzieniu z tego co kojarze
Zgłoś
Traba 2025-01-03, 12:03
Coraz wiecje tam małp z USA których nie stac nawet na barak, więc wyjeżdżają bo w Japonii można kupić domy do 100tys zł w odległości 1h od dużych miast.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-01-03, 12:37 1
Angevil napisał/a:

@
Kiedyś jak już wreszcie dostaniesz w jape bo kiedyś z piwnicy wychodzić musisz, może wtedy zajarzysz, że nawet żartowanie sobie w ten sposób jest szkodliwe i szerzy ruską propagandę. Także przyjmij moje szczere hatfu i ogarnij się dzieciaku.

Skończ już p🤬lić fajnopolaczku, ukrofilu. A co dostania w japę to fajnopolaczki covidziarze koprposzczurki lub urzedaski jak ty są ,,zajebistym '' przeciwnikiem . Spotkał byś mnie w realu to byś dzieciaku ja 42l w buty swoje patrzył i mnie przepraszał. Tfu !
A co do konfy, to się od niej odp🤬l.
Zgłoś
antychryst333 2025-01-03, 16:30
dobry policjant

Zgłoś
mesje_labul 2025-01-03, 18:00
Kormork napisał/a:

To nawet nie jest japonia.

Masz nawet napisy na sklepach po japońsku. W Tokio są już całe dzielnice opanowane przez czarnych niestety.

[ Dodano 2025-01-03, 18:01 ]
fasi34 napisał/a:

Gówno prawda. Chińska dzielnica w jakimś zadupiu np w Londynie.

Niestety Japonia. Nawet napisy są po japońsku a nie chińsku.
Zgłoś
lesku73 2025-01-03, 21:50
Ta Japonia to gdzie jest? W Zoo Jorku czy Chicago?
Zgłoś
mesje_labul 2025-01-03, 22:20 4
lesku73 napisał/a:

Ta Japonia to gdzie jest? W Zoo Jorku czy Chicago?

マモケバブ 29-3 Udagawacho, Shibuya, Tokyo 150-0042, Japan 35°39.6280'N 139°41.9122'E

Zgłoś
Jacson 2025-01-04, 0:28 1
Jakie pierwsze zauważyliście: czarne czy białe?
Zgłoś
zn506 2025-01-06, 10:40

Wiem kto

Gość solidny wyrok dostał, mimo że to nie jego wina, że Murzyn zszedł. A w UK Murzyni za zarąbanie białego chłopaka po 6 miesięcy więzienia dostali
Zgłoś
Virsitaris 2025-01-10, 3:17

Wiem kto mógłby te śmieci posprzątać
Bo tyle tego, że aż dech zapiera.

Na razie to siedzi w pierdlu za jakiegoś naćpanego randoma. Zajebiste osiągnięcie, jeszcze kilka lat i ludzie o nim zapomną.
Zgłoś