Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Eknen 2020-08-11, 10:16
Noside napisał/a:

Po Adamowiczu też nie płakałem.

po tobie też nie nikt nie będzie płakać
Zgłoś
zbynekmaslanka 2020-08-11, 10:34 5
Eknen napisał/a:

Cytuje "Jak podaje portal Wybrzeze24.pl, śledczy nie uwierzyli wyjaśnieniom o źródłach pochodzenia pieniędzy darowanych córkom Magdaleny i Pawła Adamowiczów. Wątpliwe jest zatem do tej pory powtarzane wyjaśnienie o pradziadku, który przywiózł walizkę pieniędzy z robót przymusowych w III Rzeszy. Nadal nie jest znane legalne źródło pochodzenia 450 tys. złotych". Rozumiem ze zabito człowieka". Dla takich ludzi w polityce nie powinno mieć miejsca.
Zgłoś
bercisko 2020-08-11, 11:22 2
"Nie bądź jak Floyd.
Weź głeboki oddech i poczuj radość z życia"
Zgłoś
Noside 2020-08-11, 11:45 3
Eknen napisał/a:

Przynajmniej odejdę ze spokojnym sumieniem, bo nie robię z siebie męża stanu jawnie robiąc machloje i ludzi mając za nic.

podpis użytkownika

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
suchysongoful 2020-08-11, 13:24 1
mam_racje napisał/a:

Normalni murzyni też po nim nie płaczą, wręcz ryją z lewaków:

Widziałeś kiedyś murzyna z niebieskimi oczami?
Ktoś kiedyś ulepszył im genotyp
I raczej na pewno ten ktoś był człowiekiem ( czyli był biały to się mam nadzieję rozumie samo przez się)
Zgłoś
Azbest1984 2020-08-11, 14:30
Pany dawać namiar chcę taką koszulke
Zgłoś
mam_racje 2020-08-11, 22:43
suchysongoful napisał/a:

Widziałeś kiedyś murzyna z niebieskimi oczami?
Ktoś kiedyś ulepszył im genotyp

Tak, mieli białego dziadka, obydwoje ich rodziców są/byli czarni.
Zgłoś
Liton 2020-08-11, 23:06 1
Każdy kozak na Sadolu, jak mamusia mu z tyłu jeszcze zupę nalewa. Chciałbym zobaczyć kozaka, który wyskoczy w tej koszulce po angielsku na środek "getta" w USA. Bohaterowie psia mać
Zgłoś