Trudno mieć do niego pretensję, że bierze kasę, jak mu pod nos podtykają. To raczej tym wszystkim hienom, które kupują takie rzeczy i nakręcają rynek, należy się potępienie.
wszyscy wiedza, jak bylo. byl nawet o tym wierszyk
konto usunięte
2013-03-20, 20:21
słaby fejk a wy się daliście tak łatwo sprowokować, nawet jeśli na niczym się nie znacie to przynajmniejz czystego sceptycyzmu byście w to nie uwierzyli,
nawet dla laika widać tu kiepską amatorszczyzne, po pierwsze brak jakiegokolwiek światłocienia widać na kilometr dlatego od razu się przyglądnąłem wyciągnąć jeszcze kilka "kwiatków". mówiac światłocień mam na myśli refleksy na okładce (na pewno nie mat, to nie jest luksusowy wydawca) brak różnicy tonalnej między okładką a grzbietem-który w ogóle jest totalnie spartolony, ma grubość nanometra (tak jak okładka) i w dodatku źle przycięty bo wystaje, za to u dołu rozmazana krawędź.
tak na koniec naziwsko i wizerunek katarzyny w. jest chroniony przed jakąkolwiek publikacją
konto usunięte
2013-03-20, 20:29
thebill prawda jest taka że jak pozwolimy tej patologi robić co chcą to nas zagryzą szybciej niż nam się wydaje. Poważnym błędem jest myślenie ze skoro samemu nie jestem w stanie nic zrobić to trzeba sobie odpuścić bo może być wielu którzy myślą podobnie. Dlatego wzywam was rodacy do pomocy. POMOŻECIE MI? sam ich wszystkich nie zabije ich jest zbyt wielu.
konto usunięte
2013-03-20, 20:30
Jakiej szubienicy??? Ktoś by musiał to stawiać, drzewo marnować... A nie lepiej tak mu betonowe kapcie sprawić i do Wisły... (jak za płytka to do basenu w Ciechocinku)