📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

A ja to popieram. Zobaczmy ile jeszcze można przesuwać granicę moralności, zanim ludzie zrozumieją że coś tu jest nie tak.
Tylko obawiam się jednego, że w mojej głupocie dowiem się iż tej granicy już po prostu nie ma...
Tylko obawiam się jednego, że w mojej głupocie dowiem się iż tej granicy już po prostu nie ma...
Zabawne, wystarczy, że PiS wam pokaże kierunek, powie "o, patrz, pedały!" i już może wam wyciągać kasę z kieszeni i uniewinniać pedofili.
Zabawne, że przejmujecie się 4chanowym fejkiem i osobami do których lgbt nie chce się przyznać ale to, że ktoś jebie dzieci i uważa to za "sprawę rodzinną" jest już okej.
PS. Nie zapomnijcie o codziennym praniu mózgów.
Zabawne, że przejmujecie się 4chanowym fejkiem i osobami do których lgbt nie chce się przyznać ale to, że ktoś jebie dzieci i uważa to za "sprawę rodzinną" jest już okej.

Reisedreth napisał/a:
Zabawne, wystarczy, że PiS wam pokaże kierunek, powie "o, patrz, pedały!" i już może wam wyciągać kasę z kieszeni i uniewinniać pedofili.
Znasz tę sprawę do której se odnosisz? Czytałeś szczegóły? Zapewne nie...
I kto tu ma mózg sprany?

Transage... Ehhh wiedziałam, że będę miała nieszczęście tego dożyć. Ale czego się spodziewać, skoro w Holandii od lat funkcjonije partia pedofili

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie