tak się kończą imprezy z rodzicami
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:01
beniolbn napisał/a:
kazdy ojciec alkoholik kozaczy do momentu kiedy nie dostanie w ryja od swoja syna : )
wiesz z autopsji?
Nerfpl napisał/a:
Zna ją po imieniu. Pewnie jakaś wiocha, jakaś labadziara, pewnie ojcu się nie podobało że w ogóle ona tam jest. Napewno nie raz mu za skórę zalazła. Do tego kopie mu syna.
Wcale się nie dziwie.
Do tego widać że to puste, 0 kontrargumentów, przytaknęła że jest nikim, nie ma co żałować.
A słabsza płeć? I kopie? Niech zostawi kopanie silniejszej płci.
Taka by ci kamieniem w łeb jebła, opluła, obraziła a ty byś leżał zakrwiawiony i poniżony bo 'słabsza płeć'.
Nie ma czegoś takiego jak "słabsza płeć" w momencie gdy kobieta przekracza granicę swojej "słabości"
Życzę Ci takiego ojca, a twoim dzieciom takiego na pewno nie życzę bo szkoda.
Pewnie chciał ją dmuchnąć, ale nie potrafił tego powiedzieć wprost
Zaśpiewajmy teraz, wszyscy razem refren:
"Jesteś dnem, jesteś dnem, jesteś dnem"
Powinni z tego tekstu zrobić jakiś pożytek, bo daje radę ;D
"Jesteś dnem, jesteś dnem, jesteś dnem"
Powinni z tego tekstu zrobić jakiś pożytek, bo daje radę ;D
Mnie zastanawia tylko jedno.
Chłopak który dostaje pasy . Czy on aby na pewno żyje ?
Chłopak który dostaje pasy . Czy on aby na pewno żyje ?
Ale się plujecie.
Gość jej powiedział,że jest dnem i szmatą, ona na to "ok, jestem dnem i szmatą", więc w czym problem?
Gość jej powiedział,że jest dnem i szmatą, ona na to "ok, jestem dnem i szmatą", więc w czym problem?
Były dwa kopniaki a tylko Ance sie dostało, Wiec zbierało jej sie od dawna, nie chodziło tylko o kopniaka
Nie wiem skad pomysł że ten typ to ojciec tego leżącego na krzesle, wydaje mi się że poprostu sie dosiadł w remizie.
Nie wiem skad pomysł że ten typ to ojciec tego leżącego na krzesle, wydaje mi się że poprostu sie dosiadł w remizie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie