[ Komentarz dodany przez: angel: 2012-01-12, 08:34 ]
4.2. Każde zdjęcie lub materiał wideo powinno być poprzedzone tekstem, opisującym jego zawartość.
Do matrixa się jeszcze nie przenosił, więc nie ma aż tak źle.
Konto usunięte
2012-01-12, 13:22
jak typ wszystko głaszcze:D niespokojne ręce hehe a wręcz syndrom obcej ręki:P
Konto usunięte
2012-01-12, 13:52
Moment w którym on zaczyna dotykać tą dziewczynkę jest wręcz poj🤬y
Mówcie co chcecie, ale grać to on potrafi
Przygotowuje się do biograficznej roli Charlie`go Sheen`a.
w tytule jest błąd. powinno być WTOPA
Konto usunięte
2012-01-12, 14:43
Troszkę dziwnie się go ogląda, widząc wcześniej spektakl ,,Kuracja" który gorąco polecam.
Może go po prostu opętało?
Na Filmwebie jest 666 w rankingu aktorów ;D
podpis użytkownika
DOGMATIC
Konto usunięte
2012-01-12, 15:05
on to wyglada jak po mdpv, albo jakims innym dopalaczowym gownie
Uwaga, Polacy przejmują ten film ..... a nie, sory, nie ten portal
Konto usunięte
2012-01-12, 15:10
Odp🤬lcie sie od Topy.
Zamiast jednej, wziął dwie kapsułki silnego leku antydepresyjnego. Rano wyglądało, że jest wszystko w porządku...
Może Miecugow też był naj🤬y w TV, co?
agatka_95 napisał/a:
Odp🤬lcie sie od Topy.
Zamiast jednej, wziął dwie kapsułki silnego leku antydepresyjnego. Rano wyglądało, że jest wszystko w porządku...
Może Miecugow też był naj🤬y w TV, co?
To wszystko wina aptekarki ... zamiast wit.C dała chłopakowi dragi ... śmieszą mnie tego typu komentarze.
Zastanawia mnie tylko, kto takiemu człowiekowi daje wyjść przed kamerę i jeszcze ma się wypowiadać na jakiś temat.
Konto usunięte
2012-01-12, 15:38
Mhm, patrzę sobie na tytuł i myślę "kto to k🤬a jest?". Nowa gwiazda Internetu, czy jak? Na szczęście mam jeszcze pudla i stamtąd dowiedziałam się, że to ponoć jakiś aktor o.O
O jednego topa za daleko i coco w tym wypadku juz tylko szkodzi, zwłaszcza na wizji. Swoją drogą,Dotykanie gładkich powierzchni kasków rządzi. Odnośnie jego zachowania w pociągu, bardziej obstawiałbym na leśne dary!
podpis użytkownika
Blogoslawieni nie majacy nic do powiedzenia i nie dajacy nam slownego dowodu na to.
Wziął na bank coś psychoaktywnego. Reakcja trochę jak po 6-APB albo 2-C-C ale to na różnych ludzi inaczej działa.